فرق هلو با شفتالو چیست؟
کد خبر: ۱۵۱۲۰۶
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: 2019 July 20    -    ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۰

مبارزه سخت بازیگر زن ایرانی در رینگ بوکسهمه‌ ما احتمالا هم هلو خورده‌ایم و هم شفتالو؛ اما هرگز نمی‌دانسیم درحال لذت بردن از طعم کدامشان هستیم. در واقع شفتالو همان هلو است، اما با کمی تفاوت جزئی. انواع هلو در دو دسته‌ هسته جدا و هسته چسبیده جای می‌گیرند. اما شفتالو در کجای این دسته‌بندی قرار دارد؟ برای دانستن فرق شفتالو با هلو، در این مطلب با ما همراه باشید.

 

فرق هلو با شفتالو چیست؟

فرق هلو با شفتالو در پوست

پوست شفتالو سفید و مایل به صورتی است و روی آن نقاط قرمزی را می‌توان مشاهده کرد. در گذشته به دلیل نازک بودن پوست شفتالو، حمل و نقل آن به بازار‌های جهانی دشوارتر بود. اما با وجود پیشرفت تکنولوژی در کشاورزی، امروزه شفتالو نیز به سفتی هلو کشت و تولید می‌شود.

فرق هلو با شفتالو چیست؟

هلو

بیشتر بخوانید

خواص باورنکردنی «هلو»

چرا نباید هلو را پوست‌کَنده بخورید؟!

فقط با چند میوه دم دستی کبدچرب را درمان کنید

فرق هلو و شفتالو در گوشت

مهم‌ترین فرق هلو و شفتالو در گوشت آن‌ها است. کافی است آن‌ها را برش بزنید و تفاوت را ببینید. شفتالو دارای گوشتی سفید رنگ است که دور آن و نزدیک به هسته، کمی سایه‌های صورتی رنگ وجود دارد. به همین خاطر است که خارجی‌ها، به شفتالو هلوی سفید می‌گویند.
اما هلو، گوشتی زرد رنگ دارد که در نزدیکی پوست میوه، این زردی رو به قهوه‌ای می‌رود.

فرق هلو با شفتالو چیست؟

شفتالو

فرق هلو و شفتالو در طعم

میزان اسیدیته این دو میوه متفاوت است؛ از این رو شفتالو با اسیدیته کمتر شیرین‌تر از هلو است. این تفاوت زمانی بیشتر حس می‌شود که یک هلوی سفت را با یک شفتالوی سفت مقایسه کنیم؛ یک شفتالو سفت می‌تواند به اندازه‌ یک هلوی رسیده و نرم شیرین باشد. همچنین برخی از گونه‌های شفتالو کمی اسیدی‌تر هستند و بنابراین شباهت بیشتری با هلو دارند، اما معمولا چنین شفتالویی به صورت انبوه تولید نمی‌شود. علاوه بر این عطر این دو میوه نیز کمی با هم متفاوت است.

موارد استفاده هلو و شفتالو

هلو و شفتالو هر دو می‌توانند در آشپزخانه برای تهیه دسر، مربا و یا سالاد به کار روند. مربای هلو و کمپوت هلو از مواردی هستند که در فصل تابستان خانم‌های خانه‌دار زیاد از آن استفاده می‌کنند. دقت کنید که پختن شفتالو همراه با سایر ترکیبات می‌تواند طعم آن را عوض کند. اما در مقابل طعم هلو می‌تواند در پخت و پز و همراه با سایر ترکیبات ثابت بماند؛ بنابراین در پخت کیک نیز می‌توانید از هلو استفاده کنید.

بهداشت نیوز

برای وزن کم کردن این میوه را بخورید

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۲
4
12
ممنون مفید بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
1
32
ان شاء الله همه بتونند بخورند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
5
11
طعم هلو فوق العاده هست.
اشکان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۵
3
16
به نظرم شما تا به حال شفتالو ندیدین!!!
morteza
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۶
7
11
عجب توضیحی دادی دوست عزیز شما نمی تونیم چرا مردم و دچار تضاد میکنین شفتالو به لحاظ ظاهری خیلی فرق دارد شفتالو آنقدر پرز داره روش که باید دست بکشی که پرزها بریزه شفتالو درازه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۸
3
7
من که فقط درخت خرمارو و میوه خرما خوب رو میشناسم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار