شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن
کد خبر: ۱۴۸۰۱۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2019 June 17    -    ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۵
فلافل به معنی گوله نخود است؛ گوله نخودی پر ادویه که در روغن فراوان سرخ می‌شود و با سس و مخلفات به ساده‌ترین و در عین حال خوشمزه‌ترین غذای ساندویچی تبدیل می‌شود.

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمنبه گزارش «تابناک با تو»؛ فلافل به معنی گوله نخود است؛ گوله نخودی پر ادویه که در روغن فراوان سرخ می‌شود و با سس و مخلفات به ساده‌ترین و در عین حال خوشمزه‌ترین غذای ساندویچی تبدیل می‌شود.

هرچند فلافل در بیشتر شهرهای ایران پیدا می‌شود اما برای چشیدن طعم واقعی آن باید به جنوب سفر کنید. این غذا علاوه بر شهرهای جنوبی کشور مانند اهواز، آبادان و بندرعباس در سایر شهرهای خاورمیانه مانند بیروت، دمشق و بغداد هم محبوب است. مواد اولیه فلافل کم‌هزینه است و به‌سادگی پیدا می‌شود.

برای تهیه فلافل به آرد نخودچی، ماش، عدس، سیر و جعفری نیاز دارید. انتخاب ادویه نیز تأثیر زیادی در طعم نهایی فلافل دارد. ادویه‌هایی که به‌طور معمول برای تهیه فلافل استفاده می‌شود فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز و نمک است.تازه بودن مواد اولیه، نوع ادویه استفاده شده و سسی که درنهایت به فلافل اضافه می‌شود همگی در بهتر شدن طعم غذا تأثیر دارند.

شب‌های خیابان ۲۲ بهمن در بندرعباس با سایر خیابان‌ها متفاوت است و دکه‌های فلافلی تا پاسی از شب فعالیت دارند.

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

 

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

شکم‌گردی؛ شب‌های فلافلیِ خیابان ۲۲بهمن

منبع: مهر

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۷
1
13
غذای سالمی نیست و از سر بدبختیه که مردم نخود میخورن


در آمریکا قیمت گوشت به قدری ارزان است که در هر همبرگر حداقل ربع کیلو گوشت قرمز استفاده میکنند و مردم کلا در روز 3 وعده و گاهی بیشتر گوشت میخورند

در ایران با این همه ثروت خدادی مردم عادی در هفته شاید یک بار بتوانند گوشت بخورند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۷
1
3
تو گرما و شرجی زیاد که سر تاپای ادم خیس عرق میشه اصلا غذا خورن لذتی نداره حالا میخواهد فلافل نه بره کباب باشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار