طرز تهیه «فالوده رشته‌ای» در خانه
bato-adv
کد خبر: ۱۴۱۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 June 03    -    ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷
در این مرحله ظرف بزرگی را پر از یخ کنید. چرخ گوشتی که پنجره ریز داشته باشد آماده کنید و گلوله نشاسته را با آن چرخ کنید و مستقیم رشته‌ها را در ظرف یخ بریزید و مرتب با دست‌ هم بزنید تا رشته‌ها به صورت یخی در آیند.

 مواد لازم:

آب: ۲ پیمانه،

گلاب: یک فنجان سر خالی،

نشاسته مرغوب: ۲۵۰ گرم


 طرز تهیه «فالوده رشته‌ای» در خانه


طرز تهیه: ‌


 ابتدا آب را با نشاسته مخلوط کنید تا صاف شود.
آن را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا پخته شود.
گلاب را به آن اضافه کرده، به هم زدن ادامه دهید.
تقریبا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد تا نشاسته کاملا سفت و کشدار شود. پس از این مدت و کشدار شدن نشاسته، آن را به صورت یک گلوله کف ظرف جمع کنید.
در این مرحله ظرف بزرگی را پر از یخ کنید. چرخ گوشتی که پنجره ریز داشته باشد آماده کنید و گلوله نشاسته را با آن چرخ کنید و مستقیم رشته‌ها را در ظرف یخ بریزید و مرتب با دست‌ هم بزنید تا رشته‌ها به صورت یخی در آیند.
در انتها فالوده را در ظرف‌های مخصوص فالوده‌خوری بریزید و با مقداری شربت آبلیمو و گلاب مخلوط کرده و نوش جان کنید.

جام جم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۴
0
2
یادش بخیر ما بچه بودیم فالوده درست کردیم دور از چشم مادرمان البته با چرخ گوشتی و... نه با آبکش معمولی فقط سوراخ ریز داشت.
کلی خراب کاری کردیم تا درست شد.
به به
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
دریافت کد بورس رایگان
بلیت هواپیما چارتر