دستور تهیه کوکوی عدس
کد خبر: ۱۴۰۰۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2019 March 25    -    ۰۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
پیاجو یا کوکوی عدس یک میان وعده معروف بنگلادشی است که هندی ها هم به روش دیگری این غذا را درست می کنند. لایه بیرونی این غذا ترد است اما داخل آن بر عکس کاملا نرم است. هندی ها این غذا را همراه با چای شیر میل می کنند. کوکوی عدس با چند ماده غذایی بسیار ساده درست می شود اما ترکیب آن ها معجزه می کند.

دستور تهیه کوکوی عدس

دستور تهیه کوکوی عدس«تابناک باتو» پیاجو یا کوکوی عدس یک میان وعده معروف بنگلادشی است که هندی ها هم به روش دیگری این غذا را درست می کنند. لایه بیرونی این غذا ترد است اما داخل آن بر عکس کاملا نرم است. هندی ها این غذا را همراه با چای شیر میل می کنند. کوکوی عدس با چند ماده غذایی بسیار ساده درست می شود اما ترکیب آن ها معجزه می کند.

عدس و پیاز مواد اصلی این غذا هستند اما با اضافه کردن فلفل سبز تند و کمی هم ادویه جات طعم این غذا را بهتر خواهید کرد.

مواد مورد نیاز:

  • عدس ۱ پیمانه
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • فلفل سبز ۵ الی ۶ عدد
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • زردچوبه ½ قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
  • آرد نخودچی ۱ قاشق چای خوری
  • روغن ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه کوکوی عدس

به مدت ۳ ساعت عدس را در آب بخیسانید. می توانید به مدت یک شبانه روز این کار را انجام دهید. اگر فراموش کرده اید که عدس را بخیسانید اگر به مدت نیم ساعت هم در آب داغ بخیسانید کافی است.

دستور تهیه کوکوی عدس

سپس عدس ها را آب کشی کنید و داخل مخلوط کن آن ها را مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیاورید. در این مرحله سعی کنید که از آب استفاده نکنید. شاید کمی خشک به نظر برسد اما برای این که کوکوها کاملا ایده آل تان باشند طبق همین دستور ادامه دهید.

بعد از خمیر شدن عدس ها آن را داخل ظرف جداگانه ای بریزید سپس نمک، زردچوبه، پودر فلفل قرمز و آرد نخودچی را اضافه کرده و هم بزنید. این کار را بهتر است با دست انجام دهید. سپس پیازهای اسلایس شده و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در نهایت ۱ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و هم بزنید.

دستور تهیه کوکوی عدس

روغن را داخل تابه بریزید و داغ کنید. سپس شعله را روی متوسط کم کنید و مواد را با دست در روغن سرخ کنید.

دستور تهیه کوکوی عدس

کوکوها را در روغن پشت و رو کنید تا هم هر دو طرف آن ها سرخ شود و هم داخل کوکوها بپزد.

کوکوها را تا زمانی که قهوه ای طلایی رنگ شود سرخ کنید و در بشقابی که داخل آن را با دستمال پوشانده اید قرار دهید.

دستور تهیه کوکوی عدس

این غذا را می توانید با انواع سس ها امتحان کنید اما بهتر است آن را همراه با سس تند میل کنید. اگر سس تند در خانه ندارید داخل سس قرمز کمی فلفل بریزید.

دستور تهیه کوکوی عدس

بدونیم

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۵
0
0
همون فلافل میشه.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار