مربای فلفل، ترکیب طعم تند و شیرین
کد خبر: ۱۳۷۴۴۴
تاریخ انتشار: 2019 February 26    -    ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
مربای فلفل هالوپینو، مربایی با طعم خاص است که کمتر کسی آن را تهیه می‌کند. این مربا پس از آماده شدن می‌تواند در کنار غذاهای گوشتی، سرو شده و طعمی متفاوت به آنها ببخشد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی مربای فلفل، با ما همراه باشید.

اختصاصی تابناک باتو؛ مربای فلفل هالوپینو، مربایی با طعم خاص است که کمتر کسی آن را تهیه می‌کند. این مربا پس از آماده شدن می‌تواند در کنار غذاهای گوشتی، سرو شده و طعمی متفاوت به آنها ببخشد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی مربای فلفل، با ما همراه باشید.

مربای فلفل، ترکیب طعم تند و شیرین

مواد لازم:

سیب بزرگ: یک عدد

فلفل هالوپینو خرد شده: نصف پیمانه

سرکه سفید: یک چهارم پیمانه

فلفل قرمز شیرین خرد شده: دو پیمانه

سرکه سیب: نصف پیمانه

شکر: دو پیمانه

طرز تهیه:

سیب را پوست گرفته و به شکل مکعب‌های کوچک، خرد می‌کنیم.

فلفل قرمز و هالوپینوی خرد شده را به همراه سیب، سرکه‌ی سفید، سرکه‌ی سیب و شکر، در ظرفی ریخته و روی حرارت متوسط، قرار می‌دهیم.

مواد را هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم تا به درجه‌ی جوش برسند. 

حرارت را کم می‌کنیم و مربا را به مدت نیم ساعت، به همراه هم زدن، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا قوام آید.

مربا را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم تا خنک شود.

مربای فلفل آماده شده را در ظرفی شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگه می‌داریم.

این مربا را می‌توان در کنار خوراک‌های تهیه شده با گوشت یا مرغ، سرو کرد.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: yumyume

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار