ملاک تشخیص شوری و بی نمکی آب برای خیار شور
bato-adv
کد خبر: ۱۳۵۱۲
تعداد نظرات: ۲۷ نظر
تاریخ انتشار: 2015 October 05    -    ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۴
به گزارش «تابناک باتو» ، مطلبی زیر توسط یکی از بینندگان سایت تابناک باتو به نام خانم سهیلا الماسی برای ما ارسال شده....
ملاک تشخیص شوری و بی نمکی آب برای خیار شوربه گزارش «تابناک باتو» ، مطلبی زیر توسط یکی از بینندگان سایت تابناک باتو  به نام خانم سهیلا الماسی برای ما ارسال شده که در آن ملاک و میزان تشخیص شوری و بی نمکی آب برای تهیه خیار شور را برای شما کدبانو های عزیز توضیح داده اند که توجه شما را به آن جلی می نماییم.

سلام دوستان با توجه به اینکه الان فصل خیارشور گیری هست یه چگالی بهتون میگم که طبق اون بتونید مقدار مناسب نمک رو به دست بیارید که خیارشور شما نه شور باشه نه بی نمک،

به این ترتیب که :آب نمک خیارشور و درست کنید و یدونه تخم مرغ و خوب بشویید بندازید توی آب نمک اگه تخم مرغ رفت ته ظرف نمک کم زدین و شوری مناسب نیست، اگه تخم مرغ اومده روی آب نمک زیاد زدین و خیلی شور شده، اگه تخم وسط آب شناور شد نمک کاملا اندازه اس و خیارشورتون عالی میشه، این یه قانون فیزیک که چگالی نام داره.

ملاک تشخیص شوری و بی نمکی آب برای خیار شور


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۳
2
67
البته تازگی وکهنگی تخم مرغ بسیار مهمه چون اگه تخم مرغ کهنه باشه حتی بر روی آب بدون نمک هم شناور میشه .علتش هم اینه که در اثر موندن کیسه هوای تخم مرغ از حد معمول بزرگتر میشه و به همان نسبت چگالی اون کمتر پس بر روی آب شناور میمونه.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۳
تحلیل خیلی جالبی بود. ممنون.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۶
2
0
بر اساس تجربه ای که در روستای گنج تپه از توابع شهرستان بهار همدان دیده ام بهترین میزان نمک برای گرفتن خیار شور 700 گرم نمک برای 10 کیلوگرم آب می باشد. بسته به مدت زمان مد نظر نگهداری خیار شور می شود 20 گرم نمک را کم یا زیاد کرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۶
1
2
بر اساس تجربه ای که در روستای گنج تپه از توابع شهرستان بهار همدان دیده ام بهترین میزان نمک برای گرفتن خیار شور 700 گرم نمک برای 10 کیلوگرم آب می باشد. بسته به مدت زمان مد نظر نگهداری خیار شور می شود 20 گرم نمک را کم یا زیاد کرد.
پاسخ ها
داریوش
| |
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۸
نظر شما قابل احترام هست
ولی توجه داشته باشید که این مقدار دقیق نیست
زیرا میزان املاح و سختی اب و همچنین نوع نمک و میزان شوری ان و همینطور دمای اب هنگام ریختن خیار ها و دمای نگهداری و در ضمن مواد دیگر همراه خیار شور تاثیر متفاوتی در وضعیت خیار شور خواهند داشت. حتی برخی معتقدند خیار نباید شسته شود. و نوع خیار هم که اینروزها گلخانه ای هم هست تاثیر میگذارد. این چیزها درهر منطقه کشت خیار متفاوت هست!!!!
باور نمیکنید؟
نمک در نمکدان شوری ندارد! دل من طاقت دوری ندارد!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۸
0
1
ممنون راهنمای خوبی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۸
1
2
ممنون راهنمای خوبی بود
دوست اعداد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۳
1
1
سلام ، با تشکر از تابناک و بانو الماسی ، باید
عرض کنم ما مردمی هستیم که با ارقام و حساب و کتاب قهریم . بعضاً کارهایمان هردمبیله و از استاندارد کمتر اطلاع داریم . حالا هم که یکنفر آمده محاسبات را به زبان ساده در یک مثال آورده شروع کردیم به اینکه شرایط تخم مرغ فلان است و خیار گلخانه ای چنان است و ... میگوئیم . کم مانده مطلب را به محاسبات انتگرالی و تحقیقات ناسا بکشانیم ! کمی واقع بین باشیم و حداقل بابت راهنمائی تشکر کنیم و اگر متد دیگری را میدانیم به اشتراک بگذاریم . برای علی و داریوش هم آرزوی بهترینها را دارم .
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۱
1
1
این گفته هایی ک گفتید چندتا سوال دارم یکیش اینکه چرا نمک ب طور کامل حل نمیشه تو آب دومن اینکه تخم مرغ رو ک میندازیم ی مقدار وسط آب میمونه بعد میره ته استکان چجوری این مشکلارو برطرف کنیم؟ ممنون میشم
محبوبه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۶
0
2
۱۵لیوان اب یک لیوان نمک
همین
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۹
0
2
برای ۱۰لیتر آب ۶۵۰ گرم نمک کافی.چون مااز بچه گی خیار کاشتیم خیارشور زدیم.ازشهرستان هریس روستای تازه کند نهند
یه مرد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۳۱
1
0
دلال خیار شور نبود کسی خیار شور نمیخره
ضیایی فر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
2
1
دوستان عزیز سلام بر همگی
ممنون از راهنمایی های شما بزرگواران من فرمول دارم که خیلی ساده است
18+1+1+1
یعنی یک پیاله یا کاسه یا هرچی را بعنوان معیار قرار میدهیم و با آن 18پیاله آب +یک پیاله نمک +یک پیاله سرکه +یک پیاله آب آهک
مخلوط میکنیم طرز تهیه آب آهک (باعث ترد بودن خیار میشود بخاطر کلسیمی که دارد) یک کیلو آهک را در آب حل کرده و منتظر ته نشین شدن آن میمانیم آب صاف روی آنرا برمیداریم و با محلول قاتی میکنیم
دوستان چندین سال است با این روش خیار شور خانگی درست میکنم و هیچ مشکلی هم نداشته از نظر طعم ترد و...
سپاس
رعنا
|
Netherlands
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۵
1
2
سلام.مآ یه هفته پیش خیارشور درس کردیم و سایه نگه داشتیم الانآبش خوب نشده و کپک زده و بطور معمول نیس .آبش غلیظ شدهو کش میادمنتظرم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۴
1
0
عالی بود ، قبلاً متن انگلیسی این مطلب رو خوانده بودم. تصاویر شما خیلی به درک بهتر کمک می‌کند. پاینده باشید.
شرمین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
0
3
بهترین روش برای یک خیار شور خوب اینکه ۱۶ لیوان اب و یک لیوان سرکه و یک لیوان نمک را مخلوط کنیم
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
2
0
دوستان سلام همگی خسته نباشید به نطر شما آب آهک برای سلامتی صرر نداره
سحر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۷
2
0
سلام باتشکر از همه دوستان
بالاخره چیکار کنیم چقدر نمک برا خیارشور لازمه؟
معصومه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۳۰
2
3
سلام خسته نباشید .کاشکی این مطلبو زودتر میشنیدم حدود سه هفتست خیار شور گذاشتم به ازای هر سه پیمانه ۱ پیمانه سرکه ریختم نمک هم چشم عیاری اضافه کردم الان ابش لزج شده دوباره روش نمک اضافه کردم اما باز به حالت اولیه بر نگشته چکار کنم ?
فرحناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۵
3
3
سلام خسته نباشید منم شور گذاشتم الان حدود یک ماه هستش ولی نمکش کمه ممنون میشم راهنماییم کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۰
2
5
عالیییی.

خسته نباشید
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۰
0
1
این روش تخم مرغ رو ما برای شورآب پنیر استفاده میکنیم در پنیر باید تخم مرغ بالا وایسه
الانم میخوام خیارشور درست کنم با روش شما
تشکر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۲
1
5
میشه یکی بکه برای ده کیلو خیار چقدر آب و سرکه و نمک باید ریخت اندازه دقیقشو نمیدونم ممنون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۲
2
9
میشه یکی بکه برای ده کیلو خیار چقدر آب و سرکه و نمک باید ریخت اندازه دقیقشو نمیدونم ممنون
صفایی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۷
0
1
سلام. خیارشورا چرا پوک و توخالی میشن؟
سامی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۰
0
1
۱۴ لیوان اب + ۱ لیوان نمک + ۱ لیوان سرکه
اب و نمک رو بجوشونید لحظه اخر سرکه اضافه کنید
سیر + فلفل تند+ ترخون + نعنا چند تا برگ + کرفس برای عطر خوب + هویچ
اب مخلوط کردیم یکمی خنک شد تا حدی که دستمون نسوزه با مواد میریزیم تو شیشه
الهام خالدیان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۵
0
0
با سلام خیارشور درست کردم شور شد آبش رو کلن خالی کردم آب جوش سرد شده ریختم.الان چکارکنیم میترسم اینبار بی نمک بشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
دریافت کد بورس رایگان
بلیت هواپیما چارتر