دکترعلی عباسی با بیان اینکه آمار غرق شدگان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد کاهش را نشان می دهد ، افزود : 73 نفر از غرقشدگان مرد و بقیه زن بودند.
وی با اعلام اینکه 86 درصد از غرقشدگان در سواحل دریای خزر غیربومی بودند ، یادآور شد : شهرستانهای محمودآباد با 17 غرقی ، نور با 14 نفر، بابلسر و نوشهر هر کدام با 9 فوتی بیشترین موارد مرگ ناشی از غرقشدگی را داشتند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران اضافه نمود : از کل افراد غرقشده ، 83 نفر در محدوده خارج طرح ها و تعداد سه نفر در داخل طرح ها جان باختند.
دکتر عباسی تصریح کرد: بر اساس آمارها بیشترین ماهی که در آن غرقشدگی اتفاق افتاد به ترتیب مربوط به مردادماه با 37 مورد ، تیر با 23 مورد ، شهریور با 19 و خرداد با 7 مورد بوده است.
وی یادآور شد : بررسیها نشان می دهد بیشتر غرقشدگان در سنین 21 تا 30 سال با 37 مورد بوده و پس از آن در سنین 11 تا 20 سال با 28 مورد و 31 تا 40 سال با 17 مورد غرقی ، اتفاق افتاده است.
قدس آنلاین