
موادلازم:
پودر نارگیل 1 لیوان . مغز بادام 1 لیوان . جو پرک 1/2 لیوان . خرمای بدون هسته 10 عدد
شیر یا خامه 1/4 لیوان . شکلات رنده شده 2 قاشق غذاخوری . نمک 1/8 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/4 لیوان . روغن مایع یا روغن نارگیل 2 قاشق غذاخوری . عسل 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : نصف بادام ، پودر نارگیل ، جو پرک و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ؛ در ادامه شیر یا خامه و خرماهای بدون پوست و هسته را اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
داخل ظرف یا قالب را چرب کنید و خمیری که
آماده کرده اید را داخل قالب بریزید و با فشار پشت قاشق خوب فشرده کنید ،
باقی مانده بادام و شکلات رنده شده را روی مواد بریزید و پخش کنید.

روغن مایع یا نارگیل را گرم کنید سپس پودر کاکائو و عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، کرم شکلاتی را روی مواد بریزید و
روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید ، قالب را 1 – 2 ساعت داخل فریزر استراحت
دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : این دسر تا 1 ماه در فریزر قابل نگهداری است ، میتوانید به جای بادام از گردو ، پسته و … نیز استفاده کنید.