ترشی زمستانیِ انار و لبو
bato-adv
کد خبر: ۱۳۰۷۵۸
تاریخ انتشار: 2018 December 20    -    ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
از میوه‌های فصل زمستان استفاده کنید با آن‌ها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته‌ای هم آماده می‌شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می‌شوید.

ترشی زمستانیِ انار و لبو

 

از میوه‌های فصل زمستان استفاده کنید با آن‌ها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته‌ای هم آماده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می‌شوید.

ترشی زمستانیِ انار و لبو
مواد مورد نیاز:

انار: ۱ کیلوگرم
چغندر (پخته و رنده شده): ۵۰۰ گرم
سرکه انگور: ۱ پیمانه
آب انار: ۱ لیتر
پودر گلپر: ۱ ق. س. پودر گشنیز: ۱ ق. س. سیاه دانه: ۲ ق. س. فلفل قرمز: ۱ ق. س. نمک: به میزان لازم

روش تهیه :

۱- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه‌ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود ۶ ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.

۲- داخل قابلمه‌ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار را به آن افزوده و به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.

۳- پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.

نکته: این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.

ماهنامه سرآشپز

نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار