طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه
کد خبر: ۱۲۵۹۶
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار: 2015 September 27    -    ۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹
در این مطلب که توسط یکی از بینندگان «تابناک باتو» به نام سهیلا الماسی ارسال شده است طرز تهیه کالباس خانگی را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه در این مطلب که توسط یکی از بینندگان «تابناک باتو» به نام سهیلا الماسی ارسال شده است طرز تهیه کالباس خانگی  را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

سینه مرغ بدون استخوان              1 عدد متوسط
سیر                                           3 حبه
زرده تخم مرغ                              1 عدد
آرد ذرت:                                     1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه                                 1 قاشق مرباخوری سر خالی
نمک                                          1 قاشق چایخوری پر
زنجبیل                                       یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر
هل ساییده                                 نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع                                  1 قاشق غذاخوری
هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد
قارچ پخته و ریز شده مکعبی        2 عدد متوسط

طرز تهیه:

سینه مرغ را همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم.

طرز تهیه کالباس خونگی خوشمزه و سالم

بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم.

طرز تهیه کالباس خونگی خوشمزه و سالم

طرز تهیه کالباس خونگی خوشمزه و سالم

طرز تهیه کالباس خونگی خوشمزه و سالم

یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم.

طرز تهیه کالباس خونگی خوشمزه و سالم

طرز تهیه کالباس خونگی خوشمزه و سالم
سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی خوشمزه .

طرز تهیه کالباس خونگی خوشمزه و سالم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۵
3
15
این است غذای سالم . خدا قوت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۵
10
24
اصلا هم سالم نیست
اون پلاستیک که حرارات میبینه خطرش صد بار از سویسهای بیرون بیشتره
خانم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۵
0
1
اصلا خوب نميشه من اينو درست كردم، البته شنيدم ١٠ دقيقه فقط بايد پخت نه ٨٠
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۵
4
9
بله پلاستیک کاملا غیر بهداشتیه به نظر من از روده گوسفند و یا گاو استفاده بشه بهتره
ناشن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۵
0
1
راستش من قبلا اين كالباس رو درست كردم. بايد بگم مزه اش اصلا شبيه كالباس نيست و چيزي مثل رولت مرغه كه كمي هم خشكه. منظورم اينه كه اصلا نبايد فكر كنيد كه با اين دستور مثلا كالباس مرغ 90% مي خوريد. طعمش كاملا متفاوت از كالباسه.
ابراهیم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۵
0
7
با سلام و تشکر از آموزش بسیار خوبتون
دوستان درست میگن اصلا پلاستیک مناسب این کار نیست و سرطان زا است.
ولی من یک ویدئوی دیگر دیدم که یک مرغ کامل به صورت یک تکه ابتدا پوست گرفت سپس مواد را آماده کرد و به جای پلاستیک در پوست خود مرغ پیچید
شما می توانید به جای پلاستیک از خود پوست مرغ استفاده نمایید.
با تشکر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۵
1
16
مقداری نون خشک کپک زده اضافه کنیدهمون مزه کالباس بیرون رومیده
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۶
باضافه آشغال مرغ
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
1
0
اتفاقا من درست کردم باهمین دستور خیلی هم خوشمزنه شده عین بیرون شده تازه خوشمزه تر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار