
در این مطلب که توسط یکی از بینندگان
«تابناک باتو» به نام سهیلا الماسی ارسال شده است طرز تهیه کالباس خانگی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد متوسط
سیر 3 حبه
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی
نمک 1 قاشق چایخوری پر
زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر
هل ساییده نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد
قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط
طرز تهیه:سینه مرغ را همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم.
بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم.
یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم.
سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی خوشمزه .
اون پلاستیک که حرارات میبینه خطرش صد بار از سویسهای بیرون بیشتره
دوستان درست میگن اصلا پلاستیک مناسب این کار نیست و سرطان زا است.
ولی من یک ویدئوی دیگر دیدم که یک مرغ کامل به صورت یک تکه ابتدا پوست گرفت سپس مواد را آماده کرد و به جای پلاستیک در پوست خود مرغ پیچید
شما می توانید به جای پلاستیک از خود پوست مرغ استفاده نمایید.
با تشکر