طرز تهیه‌ی سینه‌ی مرغ با سس خردل
کد خبر: ۱۲۴۵۰۵
تاریخ انتشار: 2018 October 18    -    ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
امروز تصمیم داریم آموزش پخت و مزه دار کردن مرغ را به روشی متفاوت و با طعمی دلچسب برای شما ارایه کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت سینه‌ی مرغ با سس خردل، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی سینه‌ی مرغ با سس خردل

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم آموزش پخت و مزه دار کردن مرغ را به روشی متفاوت و با طعمی دلچسب برای شما ارایه کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت سینه‌ی مرغ با سس خردل، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی سینه‌ی مرغ با سس خردل

مواد لازم: 

سینه‌ی مرغ: 4 عدد

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: یک عدد متوسط

سیر له شده: یک حبه

آب مرغ: نصف پیمانه

آرد: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

خردل: دو قاشق غذاخوری

خامه‌ی رقیق: نصف پیمانه

طرز تهیه:

روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. پیاز را به روغن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا جایی که پیاز به اصطلاح، سبک شود. سینه‌های مرغ را به همراه نمک و فلفل و سیر به پیاز افزوده و اجازه می‌دهیم هر دو طرف سینه‌های مرغ، سرخ شوند.

آرد را به همراه آب مرغ به تکه‌های مرغ افزوده و روی حرارت کم، مخلوط می‌کنیم تا آرد کاملا در آب مرغ، حل شود.

حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا آب مرغ، کاملا به خورد تکه‌های مرغ برود.

خردل را با خامه مخلوط کرده و به مرغ اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا سس به نقطه‌ی جوش برسد. پس از پنج دقیقه، وقتی تکه‌های مرغ کاملا مزه‌دار شدند، حرارت را خاموش کرده و غذا را سرو می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: fatafeat

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار