اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم آموزش پخت و مزه دار کردن مرغ را به روشی متفاوت و با طعمی دلچسب برای شما ارایه کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت سینهی مرغ با سس خردل، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ: 4 عدد
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: یک عدد متوسط
سیر له شده: یک حبه
آب مرغ: نصف پیمانه
آرد: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
خردل: دو قاشق غذاخوری
خامهی رقیق: نصف پیمانه
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. پیاز را به روغن اضافه کرده و تفت میدهیم تا جایی که پیاز به اصطلاح، سبک شود. سینههای مرغ را به همراه نمک و فلفل و سیر به پیاز افزوده و اجازه میدهیم هر دو طرف سینههای مرغ، سرخ شوند.
آرد را به همراه آب مرغ به تکههای مرغ افزوده و روی حرارت کم، مخلوط میکنیم تا آرد کاملا در آب مرغ، حل شود.
حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا آب مرغ، کاملا به خورد تکههای مرغ برود.
خردل را با خامه مخلوط کرده و به مرغ اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا سس به نقطهی جوش برسد. پس از پنج دقیقه، وقتی تکههای مرغ کاملا مزهدار شدند، حرارت را خاموش کرده و غذا را سرو میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat