طرز تهیه‌ی یک بیسکویت بدون نیاز به فر
کد خبر: ۱۲۲۸۱۹
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: 2018 September 30    -    ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
امروز برای شما روش تهیه‌ی یک بیسکویت بدون نیاز به فر را قرار داده‌ایم. این سبک پخت بیسکویت در کشور مراکش انجام می‌شود و طرفداران زیادی دارد و برای وعده‌ی عصرانه به همراه چای یا قهوه سرو می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این بیسکویت ساده و خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی یک بیسکویت بدون نیاز به فراختصاصی تابناک باتو؛ امروز برای شما روش تهیه‌ی یک بیسکویت بدون نیاز به فر را قرار داده‌ایم. این سبک پخت بیسکویت در کشور مراکش انجام می‌شود و طرفداران زیادی دارد و برای وعده‌ی عصرانه به همراه چای یا قهوه سرو می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این بیسکویت ساده و خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی یک بیسکویت بدون نیاز به فر

مواد لازم:

آرد سمولینا: یک و نیم پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: سه چهارم قاشق چایخوری
کره ذوب شده: 5 قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

کره‌ی ذوب شده را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و پس از اضافه کردن تدریجی شیر، مواد را کاملا مخلوط می‌کنیم تا خمیری یکدست به وجود آید.

خمیر را به مدت پنج دقیقه کناری قرار می‌دهیم تا استراحت کند.

از خمیر به تعداد شش یا هشت توپک کوچک و یک اندازه جدا می‌کنیم.

با یک وسیله‌ی مناسب مانند ته لیوان، توپک‌ها را صاف می‌کنیم تا به شکل یک بیسکویت گرد درآیند.

ماهی‌تابه‌ی نچسبی را انتخاب کرده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کاملا داغ شود. بیسکویت‌ها را داخل ماهی‌تابه قرار می‌دهیم. وقتی یک طرف بیسکویت‌ها طلایی رنگ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر، برشته شود.

پس از گذشت ده دقیقه و خنک شدن بیسکویت‌ها، آنها را سرو می‌کنیم.

اگر از فر استفاده کردید، از شعله‌ی بالای فر به مدت سه دقیقه برای هر طرف بیسکویت استفاده کنید.

تهیه و تنظیم: تابناک با تو
منبع: tareekaa

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
1
2
سلام میشه بجای آرد سمولینا از آرد معمولی استفاده کرد؟؟
پاسخ ها
توتو
| |
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
بله
هانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
0
3
خیلی خوشمزه میشه
نيلو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۶
0
3
خيلي خوشمزه بود، من وانيل هم زدم. بجاي شير هم ماست رو با آب قاطي كردم، مشكلي پيش نيومد و عالي شد. فقط نازك درست كنيد چون خودش پُف ميكنه، مغزش بپزه
پيشنهاد ميكنم گلوله هاي كوچكتري برداريد، هم بيسكوييت هاي بيشتري داريد و هم سايزشون مناسب تر ميشه
نيلو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۶
0
3
من شكرش رو هم ٦ قاشق ريختم كه يكم شيرين باشه
زهرا علی زاده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
1
0
سلام میشه کره نزنیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار