روش گیاهی مقابله با آب مروارید
کد خبر: ۱۱۳۸۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 September 16    -    ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۰
 یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: مصرف کلم بروکلی و اسفناج پخته، احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش می‌دهد.

امیر حسین وجدانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی اظهار کرد: آب مروارید یکی از دلایل شایع کاهش بینایی قابل برگشت است که از تجمع علل محیطی و فردی به وجود می‌آید.

وی افزود: مصرف کلم سفید، کلم بروکلی و اسفناج پخته دو بار در هفته احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش می‌دهد.

 وجدانی ادامه داد: داخل چشم انسان لنزی قرار دارد که از دوران جنینی وظیفه تطابق و تشکیل تصویر روی شبکیه را بر عهده دارد که با افزایش سن، پروتئین‌های داخل آن حالت شفافیت خود را از دست می‌دهند و به این حالت کدورت چشم، کاتاراکت یا آب مروارید اطلاق می‌شود.

خبرگزاری دانشجو

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
وحید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
0
0
تحقیق استاد چند سال بوده و چند نفر در این تحقیق بررسی شدند ؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
بلیت هواپیما چارتر