مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج
کد خبر: ۱۰۸۹۹
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: 2015 September 13    -    ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۹
تکه های مرغ رو در یک کاسه با نمک و فلفل و کمی جوزهندی مزه دار می کنیم.
مواد اولیه :

سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 کیلو
هویج نیم کیلو
پیاز پیاز 1عدد
پنیر پیتزا 200گرم
خامه 1/3 فنجان
آب لیموترش 1 عدد
شوید یک دسته
نشاسته سیب زمینی یا آرد 4ق غ
فلفل سیاه تازه سابیده و جوزهندی سابیده کمی
نمک و روغن به میزان لازم

طرزتهیه:

طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج:

سینه های مرغ رو به نوارهای باریک و بلند می بریم

طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج:

تکه های مرغ رو در یک کاسه با نمک و فلفل و کمی جوزهندی مزه دار می کنیم.

طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج:

آب لیمو رو روی مرغ ها می ریزیم.
مرغ رو با لیمو و نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کنار میذاریم.

طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج:
پیاز رو نگینی خورد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم.

طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج:

وقتی پیاز شفاف و طلایی شد قارچ ها رو ریز خورد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.

طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج:

قارچ و پیاز رو خوب سرخ می کنیم تا آب قارچ کاملاً کشیده بشه.بعد نمک و فلفل می ریزیم.

طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج:

خامه رو اضافه می کنیم.

طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج:

شوید خورد شده رو اضافه می کنیم و 2 دقیقه می پزیم.

طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج:

نشاسته ذرت یا آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ بشه. ازروی حرارت بر می داریم.

یک ظرف مناسب فر بر میداریم. اگر از ظرف کمربندی استفاده می کنید دورش رو فویل بکشید تا مواد به بیدون نشت نکنه. 2/3 مرغ ها رو کف ظرف پهن می کنیم. دقت می کنیم لابه لای تکه های مرغ فاصله خالی نمونه.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

نصف پنیر رنده شده رو روی مرغ ها پخش می کنیم.


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان
مخلوط پیاز و قارچ رو روی پنیر به طور یکنواخت پهن می کنیم.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

هویج ها رو رنده می کنیم و روی مخلوط قارچ می ریزیم.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

یاقیمانده مرغ رو روی هویج ها پهن می کنیم. تا لبه ظرف رو با مرغ می پوشونیم. دقت کنید مرغ ها موقع پخت جمع می شن.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

فر رو با دمای 400 درجه فارنهایت گرم می کنیم. وقتی فر کاملاً داغ شد ظرف رو 30 دقیقه در فر میذاریم.
وقتی از فر در آوردیم آب خوراک رو از ظرف خارج می کنیم. اگر از ظرف کمربندی استفاده کردیم کمربندش رو کمی باز می کنیم آب اضافه خارج بشه. برای اینکار فویل رو باز می کنیم و دوباره دور ظرف می پیچیم.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

باقیمونده پنیر رو روی مرغ می ریزیم.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

ظرف رو دوباره در فر میذاریم تا پنیر آب بشه و سطحش برشته بشه. بعد ار فر درمیاریم.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

10- 15 دقیقه میگذاریم کمی خنک بشه .اگر ظرف کمربندی استفاده کردیم کمربندش رو باز می کنیم.

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع غذا با مرغ ، گوشت پرندگان

سوران
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
1
3
کمی زعفرون هم اضافه کنیم به مرغ ها خیلی بهتر میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
0
0
ما نفهمیدیم نشاسته ذرت بریزیم یا نشاسته سیب زمینی؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
0
0
ما نفهمیدیم نشاسته ذرت بریزیم یا نشاسته سیب زمینی؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
0
1
این غذا مربوط به چه کشوری هست؟جوز هندی هم خیلی گران هست.به جلیش فلفل سیاه بزنید خیلی محشر می شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
0
5
مرسی مفید بود . درست میکنم
مریم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۷
0
0
یه نکته از من به شما
من اگر مرغ داشته باشم و قارچ هر کدام را جداگانه با طرز حرفه ای دو وعده شام میکنم
هنر این نیست ده نوع ماده غذایی را بیاری با هم تبدیل کنی بشه یه وعده..
دستور پخت غذاهایی را بزارید که کمترین ماد غذایی را میبره اما هنر پختن توش نهفته وگرنه این غذاهای گرون به درد اغلب جامعه ما نمیخوره..
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
بلیت هواپیما چارتر