سامر سوپ، پیش غذای میوه ای تابستانه
کد خبر: ۱۰۸۲۵
تاریخ انتشار: 2015 September 12    -    ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷
طرز تهیه یک نوع پیش غذای میوه ای را یه شما آموزش می دهیم که مناسب تابستان است.
 مواد لازم:

ماست پرچرب یا خامه ای 1 پیمانه
خامه صبحانه 2/1 پیمانه
شلیل 1عدد
آلو سیاه 1 عدد
انگور سیاه 4/1 پیمانه
 زردآلو 2عدد
 شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
 کره 25 گرم
 وانیل 4/1 قاشق چایخوری

سامر سوپ، پیش غذای میوه ای تابستانه

روش تهیه:

1. شلیل، آلوسیاه و زردآلوها را به صورت نگینی خرد کنید سپس انگور سیاه را نیز اضافه کنید و درون یک تابه کوچک ریخته و شکر قهوه ای را روی آنها بپاشید سپس کره را اضافه کنید و کلیه مواد را روی حرارت زیاد به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار دهید تا میوه ها کمی نرم شوند.
2. بعد از آنکه آب آنها کشیده شد از روی حرارت برداشته، بگذارید تا خنک شود سپس ماست، خامه و وانیل را با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود و درون کاسه مورد نظر ریخته و روی آن یا کنار آن از مواد سس میوه ای بریزید.
3. شما می توانید ترکیب ماست ومیوه ها را با هم مخلوط کنید و درون ظرف های سوپخوری ریخته و نوش جان کنید.
4. این سوپ خنک و تابستانی می تواند پیشنهاد خوبی برای شام شب های تابستان باشد.
4. سس میوه ای باید کاملا خنک باشد سپس به مخلوط ماست و خامه اضافه شود. در غیر این صورت باعث می شود ماست ببرد و حالت بریده بریده پیدا کنید.

مجله زندگی ایده آل
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار