ته چین فیروزکوهی یک غذای لذیذ محلی
کد خبر: ۱۰۶۲۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2015 September 11    -    ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۲

ته چین فیروزکوهی یک غذای لذیذ محلی

این غذا بسیار خوشمزه و خوش‌رنگ است و با یک‌بار امتحان در برنامه غذایی شما جای خود را باز می‌کند.
مواد اولیه:

برنج                                           چهار پیمانه

سبزی‌پلویی                               500 گرم

گوشت گوسفندی سردست       250 گرم

چغندر                                         یک تا دو عدد

هویج                                          دو عدد

قیسی زردآلو                              نصف پیمانه

پیاز                                             یک عدد

گَردِ لیمو                                     دو قاشق غذاخوری

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه       به میزان لازم

 ته چین فیروزکوهی یک غذای لذیذ محلی

طرز تهیه:

* گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در می‌آوریم.

* پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

* فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیم‌پز شود.

* برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقه‌حلقه برش می‌دهیم. هویج را هم به شکل مورب برش می‌زنیم. قیسی را شسته و خیس می‌کنیم.

* مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج می‌ریزیم.

* گوشت نیم‌پز را قرار داده، روی آن گرد لیمو می‌پاشیم.

* چغندر و هویج را روی گوشت قرار می‌دهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج می‌ریزیم تا موادمان به صورت لایه‌ای درون قابلمه ریخته شود.

* قیسی‌ها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج می‌ریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم.

مجله خانواده سبز
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
0
0
مرسی
ناشناس
|
France
|
۰۷:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۱
0
0
متاسفانه معنای کلمه «ته چین» را نفهمیده اید
آخرین اخبار