شغل دوم چهره های سرشناس ورزشی
کد خبر: ۱۰۳۹۳
تاریخ انتشار: 2015 September 09    -    ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۷
در این گزارش نگاه کوتاهی می‌اندازیم به فعالیت‌های غیرورزشی ستاره‌های شاخص ایران؛ چه فوتبالی و چه غیرفوتبالی. خوشبختانه و با اوج گرفتن ورزش‌هایی مثل والیبال و بسکتبال، دیگر بازیکنان این دو رشته هم جزو متمولین ورزشی‌ها به حساب می‌آیند و گاهی اوقات رقم قرارداد بعضی از آنها بیشتر از ستاره‌های فوتبال است.
 یکی بیزینس‌من است، یکی مغازه دارد و دیگری باشگاه بدنسازی. آن یکی برج‌سازی را ترجیح می‌دهد و بعضی از چهره‌های سرشناس در کار ترانزیت و صادرات نخود و کشمش هستند.

این روزها باشگاه‌های ورزشی، حتی باشگاه‌هایی که فوتبالی نیستند آنقدر به بعضی از ستاره‌ها پول می‌دهند که آنها بار هفت نسل خودشان را می‌بندند؛ البته با توجه به اینکه عمر دنیای قهرمانی کوتاه است، طبیعی است که آنها همین پولی را که می‌گیرند به کاری بزنند یا وارد دنیای تجارت شوند.

دیگر زمان، زمان دهه 50 و 60 نیست که بازیکنان پس از یک و دو کردن دنده تاکسی‌شان دیر به سر تمرین برسند. دیگر زمان آن نیست که بازیکنان پیک موتوری باشند یا در مزرعه پدری‌شان در شهرستان کشاورزی کنند. امروزه عصر پول، تجارت و بیزینس است و هر ستاره‌ای بنا به درآمد و البته شم اقتصادی که دارد وارد این دنیای پر زرق و برق می‌شود.

در این گزارش نگاه کوتاهی می‌اندازیم به فعالیت‌های غیرورزشی ستاره‌های شاخص ایران؛ چه فوتبالی و چه غیرفوتبالی. خوشبختانه و با اوج گرفتن ورزش‌هایی مثل والیبال و بسکتبال، دیگر بازیکنان این دو رشته هم جزو متمولین ورزشی‌ها به حساب می‌آیند و گاهی اوقات رقم قرارداد بعضی از آنها بیشتر از ستاره‌های فوتبال است.

علی دایی: تولیدی پوشاک

شغل های دوم چهره های سرشناس ورزشی

علی دایی مثل همیشه، اول است. در فوتبال که همیشه پیشرو بود و در کار تجارت هم خصلت «اول بودنش» را دارد. دایی از همان زمانی که پول حرفه‌ای گرفت به وصیت پدرش عمل کرد و این پول را سرمایه‌گذاری کرد. خود دایی بارها در مصاحبه‌هایش گفته است: «حتی زمانی که در بایرن مونیخ بازی می‌کردم پول‌هایم را به پدرم می‌دادم. او برای من سرمایه‌گذاری می‌کرد و حالا نتیجه‌اش را دیده‌ام.»

فروشگاه علی دایی در میدان منیریه تهران یادگار همان سال‌هاست؛ فروشگاهی که رفته رفته به یکی از چند نماینده معتبر برند دایی تبدیل شد. این حقیقت دارد که می‌گویند فوتبال شغل دهم علی دایی است. خرید و فروش مرسدس بنز و بی‌ام‌دبلیو، تولید پوشاک ورزشی، مغازه‌داری در نقاط مختلف شهر تهران و ... از شغل‌های مختلف آقای گل جهان است. شهریار فوتبال ایران در سال‌ قبل نمایندگی آدیداس و نایک را هم در تهران افتتاح کرد تا انحصار این دو برند معروف را هم در پایتخت ایران داشته باشد. بدون شک دایی در شغل‌های دیگر هم مشغول فعالیت است و شرکای تجاری زیادی در جاهای مختلف دارد که این شغل‌های او کمتر رسانه‌ای شده است.

علی پروین: نمایشگاه‌دار

علی پروین یکی از آن قدیمی‌های فوتبال ایران است که اوضاع و احوالش به فوتبالیست‌های دهه 50 نمی‌خورد. او که سال‌ها در پرسپولیس بازی کرد، به تیم ملی رسید و مربی شد، این شانس را داشت که در زمان تزریق پول به دنیای فوتبال هنوز در رأس کار باشد. پروین که همه قول و قرارهایش را در نمایشگاه معروفش می‌گذاشت، مغازه‌ای هم در میدان هفتم تیر به مانتوفروشی اختصاص داده بود. البته سرنوشت آن مغازه‌ها و مالکیت آنها امروز مشخص نیست؛ اینکه هنوز تحت تملک پروین است، فروخته شده یا اجاره داده شده است. خرید و فروش زمین و احداث دفتر بیمه هم از دیگر مشاغلی است که سلطان پرسپولیسی‌ها وارد آن شده است. البته او این روزها در فکر انجام یک سرمایه‌گذاری بزرگ دیگر است. پروین تصمیم دارد تا با کمک هدایتی و رویانیان بخشی از سهام باشگاه پرسپولیس را بخرد که این اتفاق فعلاً یکسری گیرهای کوچک دارد.

هادی ساعی: عضو شورای شهر

هادی ساعی علاوه بر عضویت در شورای شهر، که البته می‌گویند شغل به حساب نمی‌آید، یک باشگاه سوارکاری در کرج دارد. در این باشگاه کلاس‌های آموزشی هم برای علاقه‌مندان دایر است و آنهایی که می‌خواهند سوارکاری یاد بگیرند می‌توانند در کلاس‌های آموزشی قهرمان سابق تکواندوی ایران ثبت‌نام کنند.

امیر قلعه‌نویی: ساختمان‌سازی

شغل های دوم چهره های سرشناس ورزشی

امیر قلعه‌نویی سرمربی فصل قبل استقلال هم در کار ساخت و ساز است. چند سال پیش یک فروشگاه شیک مبلمان در خیابان ولی‌عصر‌(عج) تهران را هم به او نسبت می‌دادند و همین‌طور رستورانی را در شهرک اکباتان. در کل، آبی‌ها نسبت به پرسپولیسی‌ها کمتر در چشم هستند. شنیده شده که قلعه‌نویی یک استخر و سونای زیبا هم دارد و آن‌طور که چند روز پیش هوتن، پسر قلعه‌نویی در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام نوشته بود، قرار است به زودی یک دفتر در بالای شهر تهران افتتاح کند؛ دفتری که هوتن اشاره‌ای به کسب و کار خاصی در آن نکرده بود. خبر دیگری که درباره سرمربی آبی‌ها شنیده شده این است که او تصمیم گرفته در کیش هتلداری کند. حتی قلعه‌نویی سفری هم به این جزیره داشته و برای سرمایه‌گذاری، پروژه را از نزدیک دیده است.

حمید سوریان: ساختمان‌سازی

حمید سوریان با وارد کردن یکی دو بار خودروهایی که نیاز به گرفتن مجوز دارند، باعث شده تا گمان خیلی‌ها این باشد که قهرمان المپیکی کشتی فرنگی ایران شغل اصلی‌اش واردات اتومبیل است! اما سوریان بیشتر به کارهای ساخت و ساز می‌پردازد و در حال حاضر شغل دیگری به جز ساخت و ساز ندارد. او البته این روزها بیشتر حواسش به ورزش است تا بتواند با درخشش در المپیک، دست‌نیافتنی‌ترین فرنگی‌کار ایران لقب بگیرد.

جواد نکونام: واردات عطر

جواد نکونام مغازه‌ای با نام نکونام در برج میلاد نور شهرک غرب دارد که توجه همه را به خودش جلب می‌کند. این مغازه را برادر نکونام اداره می‌کند. نکونام هم که ریشه‌ای آبی دارد، چندان در رأس اخبار اقتصادی نیست؛ البته چند وقت پیش یکی از سایت‌های خبری او را به عنوان یکی از تجار واردکننده عطر معرفی کرده بود که نکونام این موضوع را تأیید نکرد.

کریم باقری: صادرات کشمش

کریم باقری علاقه‌مند به وارد کردن کامیون و صادر کردن کشمش است. او که عاشق «ولووهای زردرنگ» سوئدی است، از همان ابتدا که به درآمدهای میلیونی رسید با پدرش هرچه پول داشت در همین راه هزینه کرد. کاپیتان سابق پرسپولیس به همراه پدر همسرش که یکی از تجار معروف فرش ایران و تبریز در دنیای فرش است نیز همکاری می‌کند. البته خبری هم رسیده که او این روزها دستی هم در تجارت و صادر کردن کشمش دارد. وجود یک رستوران در خیابان ولی‌عصر (عج) تهران را هم به باقری نسبت می‌دهند که می‌گویند یکی از نزدیکانش آن را اداره می‌کند.

علی کریمی: ساختمان‌سازی

علی کریمی جادوگر شماره 8 فوتبال ایران، در اقتصاد هم موفق است؛ درست مثل زمان فوتبالش. او که به گفته خودش در سال‌های نه چندان دور در کرج مسافرکشی می‌کرده، مثل فرهاد مجیدی پول خوبی را از راه فوتبال و در کشورهای حوزه خلیج فارس بدست آورد. تجارت اصلی علی کریمی ساخت و ساز است. او سال‌های قبل به همراه حامد کاویانپور پروژه‌هایی را در شمال ایران آغاز کرد که هرچند رابطه این دو بازیکن را کمرنگ کرد، ولی بدون شک باید حالا به اتمام رسیده باشد! کریمی سال‌ها پیش و به همراه خداداد عزیزی یکی از سهامداران یک تولیدی پوشاک بود.

صمد نیکخواه بهرامی: برج‌سازی

صمد نیکخواه بهرامی، کاپیتان بسکتبال ایران، قبلاً صاحب یک باشگاه بدنسازی در قیطریه بود؛ باشگاهی مجهز که بعضی از بازیکنان استقلال در آن تمرین می‌کردند؛ البته او مالکیت این باشگاه را واگذار کرده و فعلاً در حال برج‌سازی است. آسمانخراش ایران با حامد‌ آفاق و جواد داوری دیگر ملی‌پوشان بسکتبال شریک است و حسابی سرش در ساخت و ساز شلوغ است. البته خبر می‌رسد که صمد سرمایه‌گذاری خوبی هم در بورس انجام داده است.

خداداد عزیزی: ساختمان‌سازی

یک زمان کارخانه‌ای در فریمان خراسان را که قند تولید می‌کرد، به خداداد عزیزی نسبت می‌دادند اما شغل دوم خداداد عزیزی ساخت‌و‌ساز است. اینکه او کجا و چه پروژه‌هایی را در دست دارد چندان مشخص نیست اما به گفته بعضی از دوستان نزدیکش، خداداد مغز اقتصادی‎اش خوب کار می‌کند و می‌داند که پولش را کجا سرمایه‌گذاری کند. طبق آخرین اخبار رسیده او یک گالری طلافروشی در خیابان کریمخان تهران دارد و در کشور امارات هم سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام داده است. او ابتدای فعالیت اقتصادی خود را با سرمایه‌گذاری در حوزه پوشاک ورزشی آغاز کرد و همراه با مجید ساعدی‌فر یک کمپانی تولیدی پوشاک را که یکی از معروف‌ترین برندهای داخلی است، راه‌اندازی کرد.

یحیی گل‌محمدی، مالک سفره‌خانه

شغل های دوم چهره های سرشناس ورزشی

یحیی گل‌محمدی آخرین بار یک آرایشگاه مجهز به نام هنر پرشیا داشت. مالک سفره‌خانه‌ای سنتی در میدان هفت تیر را هم می‌گویند سرمربی ذوب آهن است. گل‌محمدی همان‌طور که آرام است، آرام هم کارهای تجاری‌اش را انجام می‌دهد و خبر بیشتری از او در دست نیست.

رضا عنایتی: ساختمان‌سازی

رضا عنایتی مهاجم گلزن آبی‌ها یک زمان فروشگاه لوازم تزئیناتی ماشین داشت. او پس از اینکه در این کار سودی ندید وارد بازار موبایل شد تا شانسش را در خرید و فروش تلفن‌های همراه امتحان کند. عنایتی که در این کار هم سود زیادی نکرد با بستن هر دوی این مغازه‌ها برای مدتی سراغ کار دیگری نرفت اما به نظر می‌رسد که این بازیکن کار ساخت و ساز را با یکی از رفقایش شروع کرده است؛ البته خود آقا رضا هنوز این خبر را تأیید نکرده است.

علیرضا منصوریان: رستوران‌دار

علیرضا منصوریان سرمربی موفق نفت تهران می‌گفتند زمانی در کار کامپیوتر بود اما در حال حاضر رستوران دارد و شعبه جدید رستورانش را همین چند وقت پیش افتتاح کرد. او برخی از جلسات کاری‌اش را هم در رستوران‌هایش برگزار می‌کند و یک بار هم کارلوس کی‌روش و دستیارانش را به یکی از این رستوران‌ها برد و به آنها یک غذای خوب ایرانی داد.

فرهاد مجیدی: ساختمان‌سازی

شغل های دوم چهره های سرشناس ورزشی

در بین استقلالی‌ها، فرهاد مجیدی یکی از چهره‌های کار و تجارت است. او به واسطه سال‌ها حضور در لیگ‌های عربی پول خوبی درآورد البته آمار دقیقی از اینکه کاپیتان سابق آبی‌ها دقیقاً چه کاری انجام می‌دهد وجود ندارد اما به نظر می‌رسد او در کار ساخت‌و‌ساز است و یکی از ساختمان‌های شهر دوبی به این بازیکن تعلق دارد. از مجیدی که هواداران استقلال خاطرات خوشی از او دارند، اطلاعات دیگری در دست نیست.

قانون
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار