یکی از لذتبخشترین کارهای قبل از عید نوروز، پخت انواع شیرینیهای خانگی مخصوص عید است. این شیرینیهای متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمانها پذیرایی کنید.
نان پسته سوئدی
مواد لازم:
کره: ۲۰۰ گرمپودر قند: ۸۰ گرمآرد: ۲۵۰ گرمپسته (خردشده): ۵۰ گرمهل: یک چهارم قاشق چای خوریمربای توت فرنگی: به میزان لازم
طرز تهیه:
کره و پودر قند را به همراه هل داخل دستگاه همزن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.پسته خردشده را با آرد مخلوط کنید و داخل دستگاه غذاساز ریخته تا کاملا یکدست شود.سپس داخل مواد کره ای بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خمیر شود.خمیر آماده را داخل کیسه نایلونی قرار و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
سپس از یخچال خارج و به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و داخل سینی فر قرار دهید و در مرکز آن فرورفتگی ایجاد کنید.خمیر را هم به همین ترتیب آماده کنید.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و شیرینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.سپس از فر خارج و داخل سینی خنک کنید و در محل فرورفتگی ایجاد شده مربای توت فرنگی بریزید.شیرینی را در ظرف چیده روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
کوکی بادام زمینی و کشمش
مواد لازم:
کره: ۱۰۰ گرمشکر: ۱۵۰ گرمآرد: ۱۵۰ گرمتخم مرغ: یک عددبیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خورینمک: یک دوم قاشق چای خوریکره بادام زمینی همراه با تکه های بادام زمینی: ۱۲۵ گرمکشمش: ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
همه مواد به جز کشمش را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.سپس کشمش را اضافه و با قاشق همه مواد را مخلوط کنید.در آخری یک قاشق سوپ خوری از مواد را بردارید و در سینی از قبل کاغذ انداخته بگذارید.آن را در فر با دمای ۱۹۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
ماهنامه کیک و شیرینی