دلمه‌ی هویج، تجربه‌ی طعمی متفاوت
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۰۱۰۰۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2018 February 19    -    ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۳
bato-adv
bato-adv
«دلمه» کلمه‌ای ترکی به معنای پر شده است. آنچه ما از دلمه در ذهن داریم، دلمه‌ی برگ مو، گوجه فرنگی، فلفل دلمه، بادمجان و ... است. اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع دلمه با کمک هویج را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دلمه‌ی خوشمزه، با ما همراه باشید.
دلمه‌ی هویج، تجربه‌ی طعمی متفاوت
اختصاصی تابناک باتو؛ «دلمه» کلمه‌ای ترکی به معنای پر شده است. آنچه ما از دلمه در ذهن داریم، دلمه‌ی برگ مو، گوجه فرنگی، فلفل دلمه، بادمجان و... است. اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع دلمه با کمک هویج را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دلمه‌ی خوشمزه، با ما همراه باشید.

دلمه‌ی هویج، تجربه‌ی طعمی متفاوت

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 200 گرم
برنج: یک پیمانه
روغن: یک پیمانه
رب انار: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
هویج بزرگ: یک و نیم کیلوگرم
سیر: دو حبه

طرز تهیه:

هویج‌ها را پوست گرفته و از عرض، برش‌هایی به طول تقریبی ده سانتی متر می‌دهیم. با دقت داخل هویج‌ها را خالی می‌کنیم و آنها را داخل آب سرد، به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم.

روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار داده و کمی هویج‌ها را داخل آن تفت داده و کناری قرار می‌دهیم.

گوشت را به همراه برنجی که از قبل خیس کرده بودیم، به روغن اضافه کرده و تفت می‌دهیم. نمک و فلفل را نیز به مخلوط گوشت و برنج می‌افزاییم. حرارت را خاموش می‌کنیم.

در یک ظرف مناسب، هویج‌ها را چیده و با مخلوط برنج و گوشت، داخل آنها را پر می‌کنیم.

سیر رنده شده را به همراه نمک و رب انار، با کمی آب مخلوط کرده و کنار دلمه‌ها می‌ریزیم.

ظرف حاوی دلمه‌ها را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا مواد داخل دلمه‌ها، پخته شوند. این دلمه هنگام سرو، باید فاقد آب باشد.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: yumyume‌
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۳۰
0
2
چت جوری میشه مواد رو تو هویج جا داد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۳۰
0
2
این چه جور غذاییه. به درد سرش می ارزه؟
فریبرز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳
0
0
در ایران گنجایش یک پیمانه بطور رسمی تعریف نشده‌ است و در منابع مختلف دو گنجایش به چشم می‌خورد. در برخی از منابع به نقل از ماهنامه هنر آشپزی گنجایش یک پیمانه ۲۵۰ میلی لیتر تعریف شده‌است. پیمانه برای اندازه‌گیری گرم نیست زیرا وزن مواد مختلف با وجود حجم یکسان با یکدیگر متفاوت است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
نیازمندیها
بلیت هواپیما چارتر