طرز تهیه‌ی گراتن سبزیجات
bato-adv
کد خبر: ۹۹۵۳۲
تاریخ انتشار: 2018 February 04    -    ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲
گراتن سبزیجات یک غذای مناسب برای کسانی است که تصمیم دارند کمتر از گوشت استفاده کنند. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی گراتن سبزیجات با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی گراتن سبزیجات
 
اختصاصی تابناک باتو؛ گراتن سبزیجات یک غذای مناسب برای کسانی است که تصمیم دارند کمتر از گوشت استفاده کنند. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی گراتن سبزیجات با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی گراتن سبزیجات

مواد لازم:

گوجه فرنگی حلقه حلقه شده: 6 عدد
کدوی حلقه حلقه شده: 1 عدد
سیب زمینی متوسط ورقه شده: 4 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پنیر چدار: یک پیمانه
پنیر موزارلا: یک پیمانه

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

کره: سه قاشق چایخوری
آرد: دو قاشق غذاخوری
شیر سرد: دو پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه‌ی سس بشامل، ظرفی را روی حرارت قرار داده و کره را داخل آن می‌ریزیم. آرد را الک کرده و به کره اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت می‌دهیم. شیر را کم کم به آرد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا سس به غلظت دلخواه برسد سپس نمک و فلفل را نیز به آن اضافه می‌کنیم.

ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را با نیمی از سس، می‌پوشانیم. روغن زیتون را با نمک و فلفل مخلوط کرده و سیب زمینی، گوجه فرنگی و کدوها را به آن آغشته می‌کنیم. سپس یکی در میان سبزیجات را کنار یکدیگر داخل ظرف، می‌چینیم. سس بشامل را روی سبزیجات ریخته و کاملا آنها را با سس می‌پوشانیم.

روی سس را با مخلوط پنیر چدار و موزارلای رنده شده، می‌پوشانیم.

ظرف را داخل فر با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 35 دقیقه قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار