کیک شکلاتی طبقاتی، مخصوص جشن تولد
کد خبر: ۹۸۳۱۲
تاریخ انتشار: 2018 January 24    -    ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
گاهی پخت یک کیک خوشمزه در منزل بهترین هدیه برای اعضای خانواده و دوستان است.می‌خواهید یکی از عزیزانتان را برای تولدش غافلگیر کنید؟ اگر او به کیک شکلاتی علاقمند است شک نکنید و سریع دست بکار شوید.
کیک شکلاتی طبقاتی، مخصوص جشن تولد
 
گاهی پخت یک کیک خوشمزه در منزل بهترین هدیه برای اعضای خانواده و دوستان است.می‌خواهید یکی از عزیزانتان را برای تولدش غافلگیر کنید؟ اگر او به کیک شکلاتی علاقمند است شک نکنید و سریع دست بکار شوید.
 
مواد لازم:

  • کره ۷۵ گرم
  • شکر ۱.۵ پیمانه
  • آرد ۱/۱/۴ پیمانه
  • پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ۳/۴ پیمانه
  • آب داغ ۳/۴ پیمانه
  • خامه فرم گرفته ۲ پیمانه

مواد لازم برای کرم کره ای شکلاتی:

  • کره نرم شده ۱ پیمانه
  • پودر قند ۳.۵ پیمانه
  • پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • خامه صبحانه ۴ قاشق سوپ خوری
  • پودر وانیل ۲ قاشق چای خوری
 
 کیک شکلاتی طبقاتی، مخصوص جشن تولد

طرز تهیه :

  1. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۲ عدد قالب گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید کره را آب کنید و کنار بگذارید.
  2. شکر، آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک را داخل ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. کره و شکر وتخم مرغ را در ظرف دیگری با همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در انتها آب داغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد را به‌آرامی به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مایه ای رقیق آماده شود.
  3. مایه را داخل قالب‌ها بریزید و به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک‌ها بپزندسپس آنها را از فر خارج کرده وبعد از خنک شدن از قالب ها خارج کنید.
  4. در این فاصله کرم کره ای شکلاتی را آماده کنید. کره را حدود ۴-۳ دقیقه با همزن برقی بزنید تا نرم شود. به ترتیب پودر قند و پودر کاکائو را اضافه کرده وهم بزنید. نمک، پودر وانیل و خامه را اضافه کرده و دوباره مواد را با همزن بزنید. اگر غلظت کرم به‌اندازه لازم بود، بقیه پودر قند را اضافه نکنید.
  5. کیک‌ها را از مقطع نصف کنید تا ۴ لایه شوند.حالا آن ها یکی یکی روی هم قرار دده و مابینشان مقداری خامه فرم گرفته بمالید. یک لایه نازک کرم روی کیک و دیواره‌های آن بمالید. لبه‌های کیک‌ها را خامه فرم گرفته بمالید تا درزهای کیک مشخص نشود. بقیه کرم شکلاتی را با قیف و ماسوره مخصوص گل رز، به شکل گلهای رز روی کیک تزئین کنید. حالا می‌توانید کیک را سرو کنید.
سرآشپز پاپیون
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار