طرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانی
کد خبر: ۹۷۸۷۱
تاریخ انتشار: 2018 January 19    -    ۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند. در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه این غذای لذیذ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانی
 
رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند. در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه این غذای لذیذ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز:
 
  • برنج (خیس شده): 3 پیمانه
  • رشته پلویی: 3 پیمانه
  • سینه مرغ (خردشده): 1 عدد
  • پیاز (رنده شده): 1 عدد
  • کشمش: 1 پیمانه
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران: 2 ق س
  • روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانی 
 
روش پخت:
 
1. داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
 
2. بعد پیاز را به آن افزوده و تفت دهید تا کمی سبک شود.
 
3. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد.
 
4. بعد سینه مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
 
5. سپس 1 پیمانه آب به آن افزوده و حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد.
 
6. مقداری آب و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
 
7. سپس برنج را به آن افزوده و 5 دقیقه پیش از آبکشی 2 پیمانه رشته به آن اضافه کنید، پس از این که برنج کمی نرم شد، آن را آبکشی کنید.
 
8. بقیه رشته را درون قابلمه ای حاوی مقداری آب به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید.
 
9. بعد کف قابلمه مقداری روغن بریزید و رشته را به صورت یک لایه در کف آن ریخته و زعفران روی آن بربزید.
 
10. سپس مخلوط برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند.
 
11. سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد.
 
12. سپس با کشمش و مرغ سرو کنید.
 
مجله سرآشپز
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار