طرز تهیه‌ی کیک پرتقال و بادام در مایکروفر
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۷۳۶۱
تاریخ انتشار: 2018 January 13    -    ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۲
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
امروز برای علاقه‌مندان به تهیه‌ی کیک‌های فوری در مایکروفر، روش تهیه‌ی کیک پرتقال و بادام را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مراحل تهیه و مواد اولیه‌ی این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی کیک پرتقال و بادام در مایکروفر
 
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز برای علاقه‌مندان به تهیه‌ی کیک‌های فوری در مایکروفر، روش تهیه‌ی کیک پرتقال و بادام را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مراحل تهیه و مواد اولیه‌ی این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کیک پرتقال و بادام در مایکروفر

مواد لازم برای شربت کیک:

آب سرد: دو قاشق غذاخوری
پودر قند: یک سوم پیمانه
آب پرتقال: یک پیمانه

مواد لازم برای کیک:

تخم مرغ زده شده: یک عدد
روغن: دو قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم پیمانه
آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
بادام پودر شده: نصف پیمانه
شکر: نصف پیمانه
آرد: سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

قالب ترجیحا سیلیکونی مستطیل شکل به ابعاد 8*19 و عمق 7 سانتی متر را انتخاب کرده و داخل آن را کاغذ روغنی پهن می‌کنیم.

آرد، شکر، بکینگ پودر و پودر بادام را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

روغن، تخم مرغ، آب پرتقال و شیر را به مواد قبلی افزوده و خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند. 

مواد را داخل قالب ریخته و در مایکروفر به مدت شش تا هفت دقیقه قرار می‌دهیم.

قالب را از مایکروفر خارج کرده و کیک را در ظرف مناسبی قرار می‎دهیم.

برای تهیه‌ی شربت کیک، آب، پودر قند و آب پرتقال را در ظرفی ریخته به مدت دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا به جوش آید.

شربت آماده شده را روی کیک می‌ریزیم. کیک را به دلخواه برش داده و سرو می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: yumyume

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv