طرز تهیه‌ی کیک موز و عسل
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
loading...
کد خبر: ۹۶۶۷۴
تاریخ انتشار: 2018 January 06    -    ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم روش پخت یک کیک مقوی و سرشار از مواد مغذی را برای شما آموزش دهیم. در این کیک، از خرما، موز و عسل استفاده شده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی کیک موز و عسل
 
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش پخت یک کیک مقوی و سرشار از مواد مغذی را برای شما آموزش دهیم. در این کیک، از خرما، موز و عسل استفاده شده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کیک موز و عسل

مواد لازم:

آرد: یک و یک چهارم پیمانه
نمک: کمی
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: یک چهارم پیمانه
عسل: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد بزرگ
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
موز: سه عدد بزرگ
خرمای خرد شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

آرد را با نمک، بکینگ پودر، دارچین و زنجبیل مخلوط کرده و آن را الک می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه، کره، عسل و شکر را ریخته و با هم زن خوب می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.

تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره و عسل اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم.

مخلوط آرد را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند. 

موز را له کرده و به همراه خرمای هسته گرفته و خرد شده، به مواد قبلی می‌افزاییم و با یک قاشق پلاستیکی آن را هم می‌زنیم.

قالب کیک را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مواد کیک را داخل آن می‌ریزیم.

قالب را به مدت 50  دقیقه در فر با دمای 180  درجه‌ی سانتیگراد (که از قبل آن را روشن کرده‌ایم) قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: manalonline
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv