شیرینی قرابیه تبریز را در منزل تهیه کنید
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
loading...
کد خبر: ۹۶۰۰۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2017 December 30    -    ۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸
bato-adv
bato-adv
قرابیه (به ترکی آذربایجانی: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین، شهرستان مراغه و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود.
شیرینی قرابیه تبریز را در منزل تهیه کنید
 
قرابیه (به ترکی آذربایجانی: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین، شهرستان مراغه و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود.

مواد لازم:

 بادام سفید (بدون پوست): 300 گرم
 شکر: 520 گرم
 سفید تخم مرغ: 120 گرم
 خلال پسته و بادام: به مقدار لازم

شیرینی قرابیه تبریز را در منزل تهیه کنید 
طرز تهیه:
 
1. بادام را داخل آب ریخته و به مدت نیم ساعت خیس کنید سپس آبکش کرده و به مدت 2 ساعت داخل آبکش قرار دهید.
 
2. بادام، شکر و 20 گرم از سفیده را داخل غذاساز ریخته تا کمی خمیری شود.
 
3. سپس دو بار از چرخ گوشت رد کنید (مواد نباید زیاد سفت باشد).
 
4. باقی مانده سفیده را اضافه کرده و با همزن بزنید تا سفید و یکدست شود.
 
5. سپس خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ کاهی ماسوره زده و روی آن خلال پسته و بادام بریزد.
 
6. فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کرده و شیرینی ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

نکته:
 
1. در صورت نیاز و سفت بودن خمیر، سفیده تخم مرغ به مقدار کم اضافه شود.
 
2. دقت داشته باشید خمیر به روغن نیفتد تا قرابیه با کیفیت خوبی داشته باشید.
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
2
0
شیرینی بادامی شیرینی سنتی خراسان هم هست چطور یهویی تبریزی شده !!!
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
0
1
با سلام و تشکر- توضیح نحوه تهیه شیرینی قرابیه به خوبی داده نشده و قابل اجرا نیست.
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv