طرز تهیه‌ی سمبوسه اسفناج
کد خبر: ۹۴۹۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2017 December 20    -    ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
در ادامه‌ی آموزش تهیه‌ی انواع سمبوسه، امروز شما را با روش تهیه‌ی سمبوسه‌ی اسفناج، آشنا می‌کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این نوع سمبوسه، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی سمبوسه اسفناج
اختصاصی تابناک باتو؛ در ادامه‌ی آموزش تهیه‌ی انواع سمبوسه، امروز شما را با روش تهیه‌ی سمبوسه‌ی اسفناج، آشنا می‌کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این نوع سمبوسه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی سمبوسه اسفناج

مواد لازم برای خمیر:

آرد: 3 پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
آب: یک پیمانه

مواد لازم برای داخل سمبوسه:

اسفناج خرد شده: نیم کیلو
پیازچه خرد شده: دو عدد
روغن زیتون: یک چهارم چیمانه
آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
سماق: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد و نمک و آب را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرم به دست آید.

داخل یک سینی، یک پیمانه روغن می‌ریزیم. از خمیر گلوله‌هایی درست کرده و داخل این روغن قرار می‌دهیم تا کاملا اطراف آن، به روغن آغشته شود. روی خمیرها را با نایلون پوشانده و به مدت 40 دقیقه کنار قرار می‌دهیم تا استراحت کند.

ظرفی را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم. پیازچه را به همراه نمک و فلفل تفت می‌دهیم. اسفناج را به پیازچه اضافه کرده و آبلیمو و سماق را به آن می‌افزاییم و تفت می‌دهیم.

میز کار را چرب می‌کنیم. گلوله‌ی خمیر را روی آن پهن می‌کنیم. سعی می‌کنیم کاملا نازک شود. از مواد اسفناج داخل خمیر پهن شده قرار داده و آن را می‌پیچیم. 

سمبوسه‌های آماده را داخل سینی فر با فاصله از هم می‌چینیم و در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: manalonline

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
تجربه ی شخصی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
0
1
با اسفناج بسیار بدمزه است
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار