اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع کوکو، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این کوکوی خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
دال عدس: دو پیمانه
اسفناج ریز خرد شده: یک پیمانه
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
پنیر پارمسان رنده شده: نصف پیمانه
زنجبیل تازه و رنده شده: دو قاشق چایخوری
پیاز رنده شده: یک عدد
آرد: دو قاشق غذاخوری
نمک و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب، دال عدس را ریخته و به آن آب اضافه میکنیم. ظرف را به مدت حدود بیست دقیقه روی حرارت قرار میدهیم تا دال عدس، نرم شود سپس آب اضافی آن را گرفته و در کناری قرار میدهیم.
زنجبیل را به همراه روغن، پیاز و اسفناج کمی تفت میدهیم.
دال عدس پخته را به همراه مخلوط پیاز و اسفناج، در مخلوط کن میریزیم تا کاملا یکدست شوند.
تخم مرغ، پنیر پارمسان، نمک و آرد را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که به شکل خمیری یکدست درآید.
از خمیر، گلولههای کوچکی برداشته و در روغن داغ، سرخ میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha