طرز تهیه‌ی کوکوی دال عدس و اسفناج
کد خبر: ۹۳۷۸۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2017 December 08    -    ۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع کوکو، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این کوکوی خوشمزه، با ما همراه باشید.
اطرز تهیه‌ی کوکوی دال عدس و اسفناجختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع کوکو، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این کوکوی خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کوکوی دال عدس و اسفناج

مواد لازم:

دال عدس: دو پیمانه
اسفناج ریز خرد شده: یک پیمانه
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
پنیر پارمسان رنده شده: نصف پیمانه
زنجبیل تازه و رنده شده: دو قاشق چایخوری
پیاز رنده شده: یک عدد
آرد: دو قاشق غذاخوری
نمک و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب، دال عدس را ریخته و به آن آب اضافه می‌کنیم. ظرف را به مدت حدود بیست دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم تا دال عدس، نرم شود سپس آب اضافی آن را گرفته و در کناری قرار می‌دهیم.

زنجبیل را به همراه روغن، پیاز و اسفناج کمی تفت می‌دهیم.

دال عدس پخته را به همراه مخلوط پیاز و اسفناج، در مخلوط کن می‌ریزیم تا کاملا یکدست شوند.

تخم مرغ، پنیر پارمسان، نمک و آرد را به مخلوط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا جایی که به شکل خمیری یکدست درآید.

از خمیر، گلوله‌های کوچکی برداشته و در روغن داغ، سرخ می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرزانه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
0
0
بنظر خوشمزه میاد زنجبیل عطر و مزه خوبی به غذاها میده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
0
0
دال عدس چیه همون عدس ؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
adase ghermez
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار