اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم آموزش تهیهی یک نوع غذای خوشمزه با بادمجان و گوشت را برای شما قرار دهیم. در این کیک، برخلاف کیکهای دیگر، از آرد و تخم مرغ استفاده نمیشود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت کیک بادمجان، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
پیاز رنده شده: 2 عدد بزرگ
سیر رنده شده: 10 حبه
فلفل دلمهای قرمز رنگ: 2 عدد
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
ادویه: یک قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
دارچین: یک قاشق مرباخوری
نعنای خشک: یک قاشق غذاخوری
پاپریکا: 2 قاشق مرباخوری
بادمجان: 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط برای تزیین
پیاز: سه عدد متوسط برای تزیین
فلفل سبز و قرمز: هشت عدد
روغن: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
گوشت را به همراه پیاز، سیر، جعفری، نمک، ادویه، فلفل، دارچین، نعنا و پاپریکا در ظرفی ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
بادمجانها را پوست میگیریم و نگینی خرد میکنیم سپس نمک و فلفل را به آنها اضافه میکنیم.
ظرف دایرهای شکلی را که مناسب قرار گرفتن در فر باشد آماده میکنیم. بادمجانها را در وسط ظرف قرار داده و مخلوط گوشت را روی آن قرار میدهیم به گونهای که به شکل یک کیک درآید. دقت میکنیم مخلوط گوشت، از اطراف ظرف به اندازهی دست کم دو سانتیمتر، فاصله داشته باشد.
گوجه و پیاز را به شکل دلخواه خرد کرده و کنارههای ظرف میچینیم.
با کمک فلفلها روی کیک را تزیین میکنیم.
با یک چاقوی تیز، برشهایی روی کیک ایجاد میکنیم و به کمک یه برس یا چنگال، تمام سطح کیک را به روغن آغشته مینماییم.
ظرف را داخل فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم.
کیک گوشت و بادمجان ما آماده است.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat