چرا هرگز نباید غذایی که با مگس تماس داشته را بخورید؟
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۳۰۲۰
تاریخ انتشار: 2017 November 29    -    ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۵
bato-adv
...یک نتیجه دیگر تحقیق؛ تشابه مواد درون معده مگس‌های معمولی شهری با مگس‌های گیاه‌خوار است. بیش از ۵۰ درصد محتویات معده این دو گونه مگس مشابه هم است. به علاوه، مگس‌هایی که از مزارع جمع‌آوری شده‌اند میکروب‌های کمتری نسبت به مگس‌های شهری دارند.
چرا هرگز نباید غذایی که با مگس تماس داشته را بخورید؟  به گزارش «تابناک باتو»؛ احتمالا برای شما این اتفاق افتاده که در حال خوردن یک کیک خوشمزه، غذای تزیین شده، بیسکویت مربایی و یا میوه شیرینی نقشه می‌کشید که ناگهان مگس روی آن می‌نشیند!

واکنش شما چیست؟ با دست مگس را دور می‌کنید و آن خوردنی را به دهان‌تان می‌گذارید؟

حالا تحقیقات جدید دانشمندان می‌گوید که خطرناک‌ترین کار ممکن را انجام دادید؛ چون مگس‌ها خیلی بیشتر از آن چیزی که تصور می‌کنیم؛ بیماری‌زا هستند.

این تحقیقات نشان می‌دهند که دو گونه مگس معمولی (که در خانه‌ها دیده می‌شوند) و گیاه‌خوار می‌توانند ناقل صدها نوع باکتری باشند که غالب‌شان برای انسان مضر و خطرناک هستند. مگس‌ها از مدفوع و مواد فاسدشدنی متولد می‌شوند؛ پس زیاد جای تعجب ندارد که حامل میکروب‌ها باشند.

در یک مطالعه جدید؛ با کالبدشکافی محتوای روده مگس و تجزیه و تحلیل مواد داخل آن، این نتیجه به دست آمده که این حشره می‌تواند حامل و ناقل انواع میکروب‌هایی باشند که برای انسان‌ها بسیار خطرناک هستند.

این تحقیق جدید می‌گوید، مگس‌ها می‌توانند به انتقال سریع‌تر یک بیماری کمک کنند یا بیماری‌ها را سریع‌تر از یک فرد به فرد دیگری یا از طبیعت به انسان منتقل کنند.
 
 
چرا هرگز نباید غذایی که با مگس تماس داشته را بخورید؟ 
به مگس ها نزدیک نشوید

در این مطالعه؛ محققان نزدیک به ۱۱۶ مگس گیاه‌خوار و معمولی از سه قاره را مورد کالبدشکافی و بررسی قرار دادند. این محققات علاوه بر بررسی دقیق مواد داخل معده مگس و انواع میکروب‌های داخل این مواد؛ دیگر اعضا و جوارح مگس را نیز تجزیه و تحلیل کردند. پاهای مگس‌ها توانایی بالایی در انتقال و حمل موجودات میکروبی از یک سطح به سطح دیگری دارد.

در این بررسی‌ها مشخص شده که پاها و بال‌های مگس بیشترین محل تجمع میکروب‌ها هستند و بالاترین توانایی را در انتقال آن‌ها به سطح دیگری برخورداراند. میکروب‌ها از بال‌های مگس به عنوان مکانی برای زندگی، تولد، رشد و حرکت به سوی مکان دیگری استفاده می‌کنند. در یک پرواز مگس، صدها میکروب از یک مکان به مکان دیگری جابه‌جا می‌شود.

این بررسی‌ها نشان می‌دهد که مگس‌ها بسیار بیشتر از چیزی که تا کنون تصور می‌شده؛ ناقل میکروب و باکتری‌های بیماری‌زا هستند. در این مطالعه حداقل ۱۵ نوع بیماری میکروبی کشف شده که عامل آن می‌تواند مگس باشد. برخی از این بیماری‌ها؛ تا پیش از این؛ هیچگاه تصور نمی‌شود توسط مگس به انسان منتقل شود.

 
چرا هرگز نباید غذایی که با مگس تماس داشته را بخورید؟
 
یک نتیجه دیگر تحقیق؛ تشابه مواد درون معده مگس‌های معمولی شهری با مگس‌های گیاه‌خوار است. بیش از ۵۰ درصد محتویات معده این دو گونه مگس مشابه هم است. به علاوه، مگس‌هایی که از مزارع جمع‌آوری شده‌اند میکروب‌های کمتری نسبت به مگس‌های شهری دارند.

نتایج این تحقیق باعث می‌شوند که درباره خوردن میوه‌ها و مواد غذایی که مگس روی‌شان نشسته؛ تجدیدنظر کنیم و با احتیاط چند برابری آن‌ها را دور بریزیم. همچنین؛ مکان‌های تجمع مگس‌ها را برای تفریح یا اقامت موقت در جنگل، حاشیه رودخانه‌ها و پارک‌ها انتخاب نکنیم!
بی بی سی
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv