اختصاصی تابناک باتو؛ در ادامهی آموزش پخت انواع کیک، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع کیک بدون استفاده از تخم مرغ، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوهی پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: کمی
رندهی پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک چهارم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
کرهی ذوب شده: هشت قاشق غذاخوری
شیر: سه قاشق غذاخوری
خامه: یک پیمانه
طرز تهیه:
آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم. کره را به همراه شکر در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم. رندهی پوست پرتقال را به همراه وانیل، شیر و خامه به این مخلوط افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم تا کاملا مواد یکدست شوند.
آرد را کم کم به مخلوط فوق اضافه کرده و هم میزنیم. قالب مورد نظر را چرب میکنیم و مواد کیک را داخل آن میریزیم. قالب را به مدت 50 دقیقه در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد، قرار میدهیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha