کشک کدو غذای لذیذ کرمانی
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۱۷۶۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2017 November 17    -    ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۶
bato-adv
bato-adv
در این بخش از آشپزی طرز تهیه کشک کدو که یک غذای کرمانی است و کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
کشک کدو غذای لذیذ کرمانیدر این بخش از آشپزی طرز تهیه کشک کدو که یک غذای کرمانی است و کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
 
 
کشک کدو غذای لذیذ کرمانی
 
مواد لازم:

کدو سبز ۸ عدد
کشک ۱ پیمانه
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
سیر داغ به میزان لازم
نعناع داغ به میزان لازم
مغز گردو ۳۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

کدوها را پوست بگیرید و سرخ کنید. اگر مشکل اضافه وزن دارید، می‌توانید آنها را بخار پز کنید. در ظرف دیگری، پیاز و سیر را خرد و سرخ کنید و به کدوها اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم در همین مرحله اضافه کنید.
حالا در ظرف را بگذارید تا کدوها آب بیندازند و کم کم آب آن‌ها کشیده شود. در صورت تمایل می‌توانید ۲عدد گوجه فرنگی را هم خرد کرده و در غذا بریزید تا همراه با کدوها بپزند. کدوها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.
سپس مغز گردوی خرد شده یا پودر گردو را هم به غذا اضافه کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا آب کشک کدو تبخیر شده و کمی در تابه سرخ شود. حالا مقدار دیگری کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشید.
روی کشک کدو را با پیازداغ، سیرداغ، نعناع داغ و گردو تزئین کنید. در صورت تمایل می‌توانید کمی از کشک را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و برای تزئین استفاده کنید.
 
مجله آشپزی مثبت
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۶
0
0
این که همون هلیم بادمجون خودمونه فقط به جای بادمجان، کدو استفاده شده. ولی فکر کنم این هم باید خوشمزه باشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۶
0
0
این که همون هلیم بادمجون خودمونه فقط به جای بادمجان، کدو استفاده شده. ولی فکر کنم این هم باید خوشمزه باشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۶
0
0
این که همون هلیم بادمجون خودمونه فقط به جای بادمجان، کدو استفاده شده. ولی فکر کنم این هم باید خوشمزه باشه.
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv