امروز قصد داریم به شما طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی سنتی ایتالیایی که در تهیه آن از سس گوجه فرنگی پاستا و پنیر پارمزان استفاده میشود را آموزش دهیم.
مواد لازم: ۴۵۰ گرم گوشت گوساله
۱ فنجان پیاز خردشده
۲ قوطی( ۲۵۰ گرم) سس گوجه فرنگی
۱ قوطی( ۴۰۰ گرم) عصارهی گوجهفرنگی همراه آب
2 فنجان آب
۱ فنجان کوچک پاستا، خام، به هر شکلی مایلید
۱ قوطی( ۵۰۰ گرم) لوبیا قرمز، خیس خورده و آبکششده
نصف فنجان پنیر پارمزان، رنده شده
۱ قاشق سوپخوری پودر چیلی
طرز تهیه:پیاز و گوشت را درون قابلمه ریخته و به خوبی تفت میدهیم. سس گوجهفرنگی، عصارهی گوجهفرنگی، آب، پاستا، لوبیا و ¼ فنجان از پنیر و پودر چیلی را به آن اضافه کرده و هم میزنیم و خوب مخلوط میکنیم. درب ظرف را گذاشته، حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزند که پاستا ها نرم شوند، هر از گاهی مواد را هم میزنیم.
پیش از سرو مابقی پنیر را به آن اضافه میکنیم. اکنون غذا آماده است و میتوانید از خوردن آن نهایت لذت را ببرید. توصیه میکنیم حتما این خوراک خوشمزه را با قطعات کوچک پنیر پاستوریزه و مقادیری پودر فلفل سرو کرده و نوش جان کنید.