طرز تهیه‌ی کیک اسفنجی با طعم پرتقال
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۰۷۲۹
تاریخ انتشار: 2017 November 06    -    ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۹
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی پخت یکی از انواع کیک‌های اسفنجی این بار با طعم پرتقال، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی کیک اسفنجی با طعم پرتقال
 
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی پخت یکی از انواع کیک‌های اسفنجی این بار با طعم پرتقال، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کیک اسفنجی با طعم پرتقال

مواد لازم:

تخم مرغ: 4 عدد
سرکه سفید: یک قاشق چایخوری
شکر: 120 گرم
آرد: 120 گرم
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن مایع: 30 میلی لیتر
آب پرتقال: 30 میلی لیتر
رنده‌ی پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سفیده‌ و زرده‌ی تخم مرغ‌ها را از یکدیگر جدا می‌کنیم. زرده‌ی تخم مرغ‌ها را به همراه شکر و رنده‌ی پوست پرتقال، در ظرف مناسبی ریخته و با هم‌زن خوب می‌زنیم. نمک، روغن و آب پرتقال را به همراه آرد، کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه، سفیده‌ی تخم مرغ‌ها را به همراه سرکه با هم‌زن خوب می‌زنیم تا حالتی کرمی شکل پیدا کند. سفیده‌ها را به مواد مخلوط شده با زرده‌ی تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

قالب را از قبل چرب کرده و آردپاشی می‌کنیم. مواد کیک را داخل قالب می‌ریزیم و آن را در فری با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv