چیزکیک کدو حلوایی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۰۲۶۸
تاریخ انتشار: 2017 November 01    -    ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۵
bato-adv
bato-adv
در این بخش از آشپزی قصد داریم شما عزیزان را با طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
چیزکیک کدو حلوایی
در این بخش از آشپزی قصد داریم شما عزیزان را با طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم کراست (لایه زیرین):

    بیسکوییت کاکائویی: 200 گرم
    کره (به دمای محیط رسیده): 80 گرم


مواد لازم لایه رویی

    پنیر خامه ای (نرم شده): یک کیلوگرم
    کدوحلوایی (پودر شده): 300 گرم
    تخم مرغ (درشت): 3 عدد
    زرده تخم مرغ: 2 عدد
    شکر: 200 گرم
    شیرعسلی: 150 میلی لیتر
    پودینگ وانیلی: نصف یک بسته
    اسانس وانیل: 2 ق چ
    پودر دارچین: یک چهارم ق چ

مواد اضافی:

    پودر شکر: 2 ق س
    پودر کاکائو: 2 ق س
 
چیزکیک کدو حلوایی

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه کراست (لایه زیرین)، بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید (می توانید آنها را در کیسه پلاستیکی ریخته و با وردنه پودر کنید) و با کره نرم شده در مجاورت دمای محیط مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یک قالب کمربندی به قطر حدود 23 سانتی متر بریزید و کاملا کف قالب پخش کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه لایه میانی:

پنیر خامه ای، شکر، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل، شیرعسلی، پودر دارچین و کدو حلوایی پوست کنده و پوره شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

پودینگ وانیلی را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در قالب روی لایه بیسکوییت بریزید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سپس دمای فر را روی 150 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید و به مدت یک ساعت و 30 دقیقه به پخت چیزکیک در فر ادامه دهید. فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیزکیک حدود 40 دقیقه در فر خاموش با در بسته بماند. سپس چیزکیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود.
 
ماهنامه کیک و شیرینی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv