اختصاصی تابناک باتو؛ در ادامهی آموزش پخت انواع نان، امروز تصمیم داریم روش پخت یک نوع نان با چاشنی پاپریکا را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این نان خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: سه و نیم پیمانه
مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
زیره: دو قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد
روغن: یک چهارم پیمانه
شیر ولرم: یک پیمانه
مواد لازم برای تزیین نان:
تخم مرغ: 1 عدد
شیر: 2 قاشق غذاخوری
کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد، مایه خمیر، نمک، شکر، پاپریکا و زیره را داخل ظرفی ریخته و با همزن، خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.
تخم مرغ و روغن را به مواد بالا افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم. در پایان شیر را اضافه کرده و مخلوط را کاملا با دست ورز میدهیم تا خمیری کاملا یکدست به وجود آید.
ظرفی را از قبل چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار میدهیم. روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و آن را کناری قرار میدهیم تا حجم خمیر، زیاد شود.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با کمک وردنه به شکل مستطیل پهن میکنیم. با کمک یک چاقوی تیز خمیر را برشهای طولی به عرض یک سانتیمتر داده و هر برش باریک را به تنهایی رول میکنیم. تقریبا میتوانیم شانزده برش ایجاد کنیم.
رولهای ایجاد شده را در سینی فر که از قبل چرب کردهایم میچینیم و روی آن را با نایلون میپوشانیم تا بار دیگر حجم آن زیاد شود.
برای تزیین روی نانها، شیر و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده و با کمک قلمو، روی نانها میمالیم و در آخر روی تمام آنها، کنجد میپاشیم.
سینی را در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم تا نانها پخته شوند.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: manalonline