طرز تهیه سوپ دال عدس لبنانی
کد خبر: ۸۹۷۲۲
تاریخ انتشار: 2017 October 27    -    ۰۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
در این بخش از آشپزی «تابناک باتو» قصد داریم شما را با طرز تهیه سوپ دال عدس لبنانی یک غذای عالی برای روزهای سرد زمستانی، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه سوپ دال عدس لبنانی
 
در این بخش از آشپزی «تابناک باتو»  قصد داریم شما را با طرز تهیه سوپ دال عدس لبنانی یک غذای عالی برای روزهای سرد زمستانی، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
 
طرز تهیه سوپ دال عدس لبنانی 

مواد لازم: 

دال عدس ٢ پيمانه
پياز متوسط ١ عدد
سير ٣-٤ حبه
پودر زيره ى سبز ١ قاشق چايخورى
پودر تخم گشنيز ١ قاشق چايخورى
زردچوبه ١ قاشق چايخورى
روغن زيتون
نمك
گشنيز تازه و سماق براى تزئين
 
طرز تهیه:
پياز و سير را ريز خرد كرده و در روغن زيتون با حرارت متوسط تفت دهيد. پودر زيره، پودر تخم گشنيز و زردچوبه را اضافه كرده و ٢-٣ دقيقه به تفت دادن ادامه دهيد تا ادويه ها عطر خود را به غذا بدهند.
سپس دال عدس و آب به مقدار كافى به آن بيافزاييد. پخت اين سوپ بسيار كوتاه بوده و دال عدس لعاب خوبى ايجاد مى كند. درصورت دلخواه مى توانيد بعد از پخت سوپ را پوره كنيد. هنگام سرو غذا روى آن را با كمى روغن زيتون، گشنيز تازه و سماق تزيين كنيد.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار