اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش تهیهی یک نوع شیرینی بادامی به سبک فرانسوی را به شما آموزش دهیم. طرز تهیهی این شیرینی بسیار آسان بوده و از فر برای پخت آن، استفاده میشود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سفیدهی تخم مرغ: 1 عدد
شکر: 55 گرم
آرد: 25 گرم
وانیل: کمی
کره: 25 گرم
بادام: به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم.
سفیدهی تخم مرغ را در ظرفی ریخته و شکر را به آن میافزاییم سپس شروع به مخلوط کردن این دو با همزن برقی میکنیم تا جایی که سفیده کاملا پف کند.
آرد را با وانیل مخلوط کرده و الک میکنیم سپس کره را به آن افزوده و خوب ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود.
مخلوط سفیدهی تخم مرغ را به آرد اضافه کرده و کم کم هم میزنیم.
داخل سینی فر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی پهن میکنیم. یک قاشق از مخلوط بالا را برداشته و داخل سینی میریزیم. با فاصله بقیهی مخلوط را نیز به همین شکل در سینی میریزیم.
خلال بادام یا بادام پرک شده را روی سطح شیرینیها میریزیم.
سینی را به مدت 6 دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا سطح شیرینیها، طلایی رنگ شود.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa