شیرینی بادامی به سبک فرانسوی
کد خبر: ۸۸۸۸۷
تاریخ انتشار: 2017 October 19    -    ۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوع شیرینی بادامی به سبک فرانسوی را به شما آموزش دهیم. طرز تهیه‌ی این شیرینی بسیار آسان بوده و از فر برای پخت آن، استفاده می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید.
شیرینی بادامی به سبک فرانسوی
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوع شیرینی بادامی به سبک فرانسوی را به شما آموزش دهیم. طرز تهیه‌ی این شیرینی بسیار آسان بوده و از فر برای پخت آن، استفاده می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید.

شیرینی بادامی به سبک فرانسوی

مواد لازم:

سفیده‌ی تخم مرغ: 1 عدد
شکر: 55 گرم
آرد: 25 گرم
وانیل: کمی
کره: 25 گرم
بادام: به میزان لازم

طرز تهیه: 

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد، روشن می‌کنیم.

سفیده‌ی تخم مرغ را در ظرفی ریخته و شکر را به آن می‌افزاییم سپس شروع به مخلوط کردن این دو با هم‌زن برقی می‌کنیم تا جایی که سفیده کاملا پف کند.

آرد را با وانیل مخلوط کرده و الک می‌کنیم سپس کره را به آن افزوده و خوب ورز می‌دهیم تا کاملا یکدست شود.

مخلوط سفیده‌ی تخم مرغ را به آرد اضافه کرده و کم کم هم می‌زنیم. 

داخل سینی فر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی پهن می‌کنیم. یک قاشق از مخلوط بالا را برداشته و داخل سینی می‌ریزیم. با فاصله بقیه‌ی مخلوط را نیز به همین شکل در سینی می‌ریزیم. 

خلال بادام یا بادام پرک شده را روی سطح شیرینی‌ها می‌ریزیم.

سینی را به مدت 6 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا سطح شیرینی‌ها، طلایی رنگ شود.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار