طرز تهیه ترشی بامجان شکم پر
کد خبر: ۸۸۱۸۹
تاریخ انتشار: 2017 October 11    -    ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶
ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.
طرز تهیه ترشی بامجان شکم پر
 
ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.
 
طرز تهیه ترشی بامجان شکم پر 

مواد لازم:

بادمجان قلمی                       1 کیلوگرم

سرکه                                    به مقدار لازم

سیر                                      250 گرم

هویچ                                     200 گرم

سبزی ترشی:نعناع و ترخون و..   به مقدار لازم

فلفل سبز                                50گرم

طرز تهیه:

ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم. بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم  و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم. بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار