bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۸۸۰۷۳
تاریخ انتشار: 2017 October 10    -    ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
bato-adv
اگر از چربی خون رنج می‌برید و یا به دنبال تهیه‌ و پخت غذاهای کم چرب هستید، به شما آموزش امروز را پیشنهاد می‌کنیم. امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت کتلت مرغ و سیب‌زمینی در فر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی کتلت مرغ و سیب‌زمینی در فر
 
اختصاصی تابناک باتو؛ اگر از چربی خون رنج می‌برید و یا به دنبال تهیه‌ و پخت غذاهای کم چرب هستید، به شما آموزش امروز را پیشنهاد می‌کنیم. امروز تصمیم  داریم شما را با روش پخت کتلت مرغ و سیب‌زمینی در فر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کتلت مرغ و سیب‌زمینی در فر

مواد لازم:

سیب زمینی پخته و رنده شده: 4 عدد متوسط
سینه‌ی مرغ چرخ شده: 2 عدد
پیاز: 2 عدد متوسط
جعفری خرد شده: یک پیمانه
ریحان خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پودر هل: یک قاشق چایخوری
گشنیز خشک شده: دو قاشق چایخوری
لیموترش: یک قاشق غذاخوری
ادویه کاری: یک قاشق غذاخوری
آرد: یک پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

فر را از قبل با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، روشن می‌کنیم.

در ظرفی مناسب، سینه‌ی مرغ را به همراه پیاز و جعفری و پودر هل ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.

سیب زمینی رنده شده، آرد، تخم مرغ، آرد سوخاری، ادویه کاری، گشنیز، ریحان، نمک و آبلیمو را به مواد افزوده و خوب ورز می‌دهیم.

وقتی مواد خوب خمیر شد، از آن گلوله‌های کوچکی برداشته و به دلخواه شکل‌ داده و آنها را در سینی فر که از قبل چرب کرده بودیم، قرار می‌دهیم.

سینی را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv