دسر سیب و خرما، لذیذ و مقوی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
loading...
کد خبر: ۸۷۰۸۱
تاریخ انتشار: 2017 October 02    -    ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۲
bato-adv
bato-adv
در ادامه‌ی آموزش انواع دسر، امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک دسر با طعمی متفاوت، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.
دسر سیب و خرما، لذیذ و مقوی
 
اختصاصی تابناک باتو؛ در ادامه‌ی آموزش انواع دسر، امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک دسر با طعمی متفاوت، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.

دسر سیب و خرما، لذیذ و مقوی

مواد لازم:

خرمای هسته گرفته: 100 گرم
آب پرتقال: یک سوم پیمانه
چوب دارچین: 1 عدد
خلال بادام: 50 گرم
بادام هندی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
جو پرک شده: یک سوم پیمانه
خامه‌ی زده شده: به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب، خرما، آب پرتقال و چوب دارچین را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا به جوش آید.

در این لحظه، حرارت را کم کرده و در ظرف را می‌گذاریم و سه دقیقه زمان می‌دهیم تا خوب، جا بیفتد.

چوب دارچین را از دسر خارج می‌کنیم و مواد دسر را داخل چهار قالب کوچک مخصوص فر، قرار می‌دهیم.

بادام و بادام هندی و جو پرک شده را روی دسرها ریخته و قالب‌ها را در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم.

روی دسر را با خامه‌ی زده شده تزیین کرده و آن را به صورت کمی داغ، سرو می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: justfood

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv