طرز تهیه کوفته آلو شیرازی
کد خبر: ۸۷۰۳۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2017 September 30    -    ۰۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۷
کوفته آلوی شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محلی اهالی شیراز است. در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه این غذای محلی لذیذ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه کوفته آلو شیرازی
 
کوفته آلوی شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محلی اهالی شیراز است. در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه این غذای محلی لذیذ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
 
طرز تهیه کوفته آلو شیرازی 
 
مواد لازم برای۲۴عدد:

۵۰۰ گرم ماست پر چرب کم نمک
۵۰ گرم کره آب شده
۲ عدد تخم‌مرغ
۲۰۰ گرم آرد
۸۰ گرم گندم آسیاب شده
نمک
۲۴ عدد آلو
۲۴ عدد قند
۱۰۰ گرم کره
۴ قاشق غذاخوری شکر
۴۰ گرم خشخاش

طرز تهیه:

1. ماست را با کره، تخم‌مرغ و کمی نمک مخلوط کنید. سپس آرد و گندم آسیاب شده را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شود.

2. خمیر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

3. در این فاصله، آلوها را بشویید و به دو قسمت تقسیم کنید. هسته آنها را در بیاورید و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.

4. قابلمه بزرگی از آب را با کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت ها را روی تخته آردپاشی شده لوله کنید و لوله ها را به ۶ قسمت تقسیم کنید تا در آخر ۲۴ تکه به دست آید. خمیر را دور آلو بگیرید و قلقلی کنید. گلوله ها را در دو مرحله در آب جوش بیاندازید. اما آنها نباید زیاد پخته شوند. شعله را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.

5. در این فاصله، کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه و خشخاش را به آن اضافه کنید.

6. کوفته ها را آبکش کنید و داخل بشقاب بریزید. به جای خشخاش می توانید آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین هم استفاده کنید.
 
مجله آشپزی مثبت
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زیبا احمدپور از تبریز
|
United States
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۱
0
0
کوفته فقط کوفته تبریزی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار