اختصاصی تابناک باتو؛ زیتون میوهی قدرتمند و خوشمزهای است که میتواند برای بدن انسان مفید باشد و مزایای بسیاری همچون جلوگیری از پوکی استخوان، جلوگیری از سرطانهای متعدد، کاهش التهاب و ورم مفاصل، بهبود سیستم گوارش، تسکین واکنشهای آلرژیک، بهبود جریان خون، محافظت در برابر بیماریهای قلبی، افزایش عملکرد شناختی، مبارزه علیه عفونتها و کاهش فشار خون دارد. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی توپکهای پنیر و زیتون، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه
کرهی نرم شده: نصف پیمانه
آرد: نصف پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک هشتم قاشق چایخوری
زیتون هسته گرفته شده: 24 عدد
گردو: 12 عدد
طرز تهیه:
پنیر چدار را به همراه کره، آرد، نمک و فلفل در ظرفی ریخته و پس از مخلوط کردن، خوب ورز میدهیم تا کاملا یکدست شوند.
یک قاشق غذاخوری از خمیر را برداشته و آن را به شکل دایره، کف دست پهن میکنیم. یک عدد زیتون داخل این دایره قرار داده و خمیر را به شکل یک توپک کوچک، به دور زیتون میپیچیم.
توپکهای پنیر و زیتون را به فاصلهی دو سانتیمتر از یکدیگر، داخل سینی فر میچینیم.
روی هر کدام از توپکها، نصف یک عدد گردو را قرار میدهیم.
سینی را داخل فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت پانزده دقیقه قرار میدهیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منابع: majalesalamat ـ manalonline