کراکت سیب‌زمینی به روش ایتالیایی
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۸۶۷۳۴
تاریخ انتشار: 2017 September 29    -    ۰۷ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع کراکت سیب زمینی به روش ایتالیایی آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کراکت خوشمزه، با ما همراه باشید.
کراکت سیب‌زمینی به روش ایتالیایی
 
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع کراکت سیب زمینی به روش ایتالیایی آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کراکت خوشمزه، با ما همراه باشید.

کراکت سیب‌زمینی به روش ایتالیایی

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط: 6 عدد
کره: 100 گرم
نمک: 1 قاشق چایخوری
پنیر پارمسان رنده شده: 50 گرم
پنیر موزارلا: 100 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
آرد: به میزان لازم
آرد سوخاری: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی‌ها را می‌پزیم و پس از خنک شدن، آنها را رنده می‌کنیم.

یکی از تخم مرغ‌ها را به همراه کره، نمک و پنیر پارمسان رنده شده، به سیب زمینی‌های رنده شده اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم.

پنیر موزارلا را به شکل خلالی درشت، برش می‌دهیم. از مایه‌ی سیب زمینی گلوله‌ای برداشته و داخل آن، یک قطعه پنیر پارمسان قرار می‌دهیم و آن را کاملا می‌پیچیم.

تخم مرغ‌های باقی مانده را در ظرفی شکسته و خوب مخلوط می‌کنیم. کراکت‌ها را ابتدا داخل آرد، سپس تخم مرغ زده شده و در پایان، آرد سوخاری، غلتانده و در روغن داغ، سرخ می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع:instructables
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv