ایده های جالب برای استفاده از نان همبرگر+تصاویر
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۸۶۶۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2015 August 25    -    ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰
bato-adv
bato-adv
در این بخش پیشنهادهایی برای استفاده از نان همبرگر را خواهید دید، حتی دیدن اونها هم هیجان انگیزه چه برسد به خوردنشان! از این ایده ها میتوانید برای نشان دادن ذوق و سلیقه تان در سفره آرایی و یا برای یک میهمانی دوستانه به صرف یک میان وعده ساده استفاده کنید.

در این بخش پیشنهادهایی برای استفاده از نان همبرگر را خواهید دید، حتی دیدن اونها هم هیجان انگیزه چه برسد به خوردنشان! از این ایده ها میتوانید برای نشان دادن ذوق و سلیقه تان در سفره آرایی و یا برای یک میهمانی دوستانه به صرف یک میان وعده ساده استفاده کنید.

همراه با سوپ سیب زمینی

می توانید داخل نان همبرگر رو با سوپ سیب زمینی پر کنید و روش رو تزیین کنید:

برای تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای 1.5 فنجان پیازچه خردشده رو با یک چهارم فنجان آب در یک قابلمه بپزید تا نرم بشود، بعد 4 فنجان سیب زمینی، سه چهارم فنجان کرفس ، 2 فنجان هویج، نمک و دو فنجان آب رو به اون اضافه کنید و اجازه بدهید 20-25 دقیقه آرام بجوشد. در این حین 50 گرم کره رو در تابه ذوب کنید و 30 گرم آرد رو بهش اضافه کنید تا پف کند. بعد 4 فنجان شیر، عصاره مرغ و نمک و فلفل رو اضافه کنید و اجازه بدهید غلیظ شودو سپس به سبزیجات اضافشان کنید.

به گزارش لاپلاس، برای تهیه این سوپ قابلمه بزرگی برداشته و کفش رو کمی چرب کنید و روی دمای متوسط بگذارید. ساقه های بروکلی(300 گرم) خرد شده را به همراه 1 عدد پیاز و سیب زمینی خرد شده اضافه کرده و هم بزنید و اجازه دهید 7 الی 10 دقیقه بپزد. یک چهارم لیوان آرد اضافه کرده و هم بزنید تا کمی طلایی شود. 2 لیوان آب مرغ رو به مواد اضافه کرده و بگذارید بجوشد و غلیظ بشود. گل کلم بروکلی را خرد کرده و به همراه نیم لیتر شیر و جوز هندی و 1 لیوان پنیر چدار رنده شده اضافه کرده و هم می زنیم و می گذاریم 30 دقیقه بپزد. در آخر 2عدد پیازچه خرد شده رو اضافه می کنیم.

ساندویچی پر از قارچ و پیاز

اگه دوست دارید میتوانید گوشت رو هم بصورت لایه لایه داخلش استفاده کنید.

همراه با سوپ پیتزا

برای تهیه این سوپ400 گرم گوجه فرنگی و 280 گرم سس گوجه فرنگی و 2 فنجان آب رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاد؛ سپس زیرش رو کم کنید. بعد در قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بجوشد. سپس مواد رو با یک گوشتکوب، خوب له کنید و بعد از آن 100 گرم پپرونی، 1 عدد فلفل قرمز شیرین، 1 عدد فلفل دلمه ای، 1 فنجان قارچ و 2 حبه سیر خرد شده، ریحان و پونه خشک شده و نمک و فلفل را اضافه کنید. دوباره در قابلمه را بگذارید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد و سبزیجات نرم بشود. سپس مواد رو داخل نان هایی که از قبل خالی کردید بریزید و روی آن ها را با پنیر پیتزا بپوشانید و داخل فر قرار بدهید.

ساده و خوشمزه

داخل هرکدام از نان ها یک عدد تخم مرغ بشکنید، بعد اونها رو داخل فر قرار بدهید تا تخم مرغ ها بپزند، سپس از فر خارج کرده و روی آن را با پنیر و سبزیجات مورد علاقتان بپوشانید و دوباره 5 دقیقه داخل فر بگذارید.

و اما نمونه های دیگر:

اینکه داخل این نان ها را با چی پر کنید و چطور تزیین کنید به سلیقه و طبع غذایی شما بستگی دارد، ما فقط سعی کردیم به شما ایده بدهیم ، مثل نمونه های زیر:

جام جم

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۳
0
3
چه عالیییییییییییییی
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۵
0
1
واقعا...هنر نزد ايرانيان است و بس!
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۷
0
0
داداش همشون خارجین آرررررررره
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv