اختصاصی تابناک باتو؛ اسفناج به علت داشتن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را می گیرد. وجود فسفر در اسفناج برای بدن، مخصوصا برای كسانی كه به كارهای فكری اشتغال دارند و آهن آن برای شهرنشینان كه گلبول های قرمز خونشان جهت تامین اكسیژن سلول های بدن، باید فعالیت بیشتری كنند، بسیار مفید است.
امروز برای شما طرز تهیهی یک تهچین خوشمزه با اسفناج را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این تهچین مقوی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ پخته شده: 1 عدد
برنج: 2 پیمانه
آب یا آب مرغ: 3 پیمانه
اسفناج: 3 پیمانه
خامهی رقیق شده: 2 پیمانه
کره: 2 قاشق غذاخوری
روغن: 2 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برنج را شسته و با آب مرغ یا آب معمولی در ظرفی میریزیم تا به جوش آید، وقتی آب برنج به جوش آمد، درب ظرف را قرار میدهیم تا آب آن کم کم خشک شود، سپس برنج را دم میکنیم.
ظرفی را روی حرارت قرار داده و داخل آن، کره میریزیم. پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده، داخل روغن سرخ میکنیم. تکههای مرغ را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم تا کمی برشته شوند.
اسفناج، نمک و فلفل را به مواد قبلی اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا گوشت مرغ، پخته شود.
خامه را اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه مواد را روی حرارت قرار میدهیم.
قالب مناسبی را انتخاب کرده و با روغن، چرب میکنیم. مخلوط مرغ و اسفناج را کف قالب ریخته و برنج را روی آن میریزیم. کمی مواد را با پشت کفگیر فشار میدهیم.
درپوشی روی قالب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم سپس قالب را در ظرفی مناسب برمیگردانیم و به دلخواه، تزیین میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: manalonline