طرز تهیه‌ی دسر طبقه‌ای ژله و فرنی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
loading...
کد خبر: ۸۴۶۷۹
تاریخ انتشار: 2017 September 08    -    ۱۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۵
bato-adv
bato-adv
در ادامه‌ی آموزش انواع دسر، امروز برای شما روش تهیه‌ی یک ژله‌ی خوشمزه، ساده و در عین حال، زمان‌بر را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی دسر طبقه‌ای ژله و فرنی
 
اختصاصی تابناک باتو؛ در ادامه‌ی آموزش انواع دسر، امروز برای شما روش تهیه‌ی یک ژله‌ی خوشمزه، ساده و در عین حال، زمان‌بر را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی دسر طبقه‌ای ژله و فرنی

مواد لازم:

بیسکویت ساده: به میزان لازم
آب پرتقال: به میزان لازم

مواد لازم برای فرنی:

شیر: 500 میلی لیتر
شکر: 5 قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
نشاسته: 2 قاشق غذاخوری

ژله‌ی سبز و قرمز: از هر کدام 1 بسته

طرز تهیه:

برای آماده کردن فرنی، در ظرفی مناسب، شیر، نشاسته و شکر را ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام مواد داخل آن را هم می‌زنیم تا به غلظت فرنی برسد.

حرارت را خاموش کرده و گلاب را به فرنی می‌افزاییم و هم می‌زنیم.

ظرف پیرکس مستطیل شکلی را آماده می‌کنیم. بیسکویت‌ها را یکی یکی داخل آب پرتقال کمی خیس می‌کنیم و کف قالب می‌چینیم تا کاملا کف آن پوشیده شود. 

فرنی آماده شده را روی بیسکویت‌ها می‌ریزیم سپس ظرف را به داخل یخچال برای مدت دو ساعت، منتقل می‌کنیم.

ژله‌ی سبز رنگ را طبق دستور تهیه‌ی ژله، آماده می‌کنیم.

ظرف حاوی دسر را از یخچال خارج کرده و ژله‌ی سبز را روی فرنی می‌ریزیم. مجددا قالب را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

ژله‌ی قرمز رنگ را طبق دستور، تهیه می‌کنیم و آن را روی ژله‌ی سبز که پس از گذشت دو ساعت، خود را گرفته است، می‌ریزیم.

قالب را به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

دسر ما آماده است. نوش جان!

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv