طرز تهیه‌ی یک نوع سس سالاد
کد خبر: ۸۳۰۱۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2017 August 20    -    ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۶
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع از انواع طعم‌دهنده‌های سالاد، آشنا کنیم. پایه‌ی اصلی تهیه‌ی این سس سالاد، هویج است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این سس خوشمزه، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی یک نوع سس سالاد
 
اختصای تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع از انواع طعم‌دهنده‌های سالاد، آشنا کنیم. پایه‌ی اصلی تهیه‌ی این سس سالاد، هویج است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این سس خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی یک نوع سس سالاد

مواد لازم:

سرکه: 2 قاشق غذاخوری
شکر کاراملی: 1 قاشق چایخوری
هویج: 1 عدد
روغن کنجد: 2 قاشق چایخوری
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
سویاسس: 2 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه، پوست گرفته و رنده شده: 2 قاشق چایخوری
نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

هویج را رنده می‌کنیم و آن را به همراه یک پیمانه آب، در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کاملا هویج‌ها نرم شوند.

پس از آن، هویج‌ها را داخل آبکش می‌ریزیم. وقتی آب هویج‌ها گرفته شد آنها را به همراه نصف پیمانه آب معمولی، داخل مخلوطکن می‌ریزیم. هویج و آب را مخلوط می‌کنیم تا هویج‌ها کاملا له شوند.

زنجبیل، شکر، سرکه، آبلیمو و سویا سس را به همراه روغن کنجد و نمک به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

سس آماده شده را در ظرفی مناسب ریخته و داخل یخچال قرار داده و هنگام سرو سالاد، به آن اضافه می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سنبل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۱
0
0
نمیشه هویج رو رنده نکرده بپزیم تا ویتامین اش بهتر حفظ شه آخه آخرش که باید همه شو له کنیم یا به جای آب معمولی از آبی که هویج رو باهاش پختیم استفاده کنیم یه سوال دیگم اینه که وقتی میخوایم هویج رو باهر آبی( چه آب معمولی چه آبی که باهاش پخته شده) داخل مخلوط کن بریزیم چرا صبر کنیم آبش گرفته شه بعد این کارو بکنیم؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار