bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۸۱۵۸۸
تاریخ انتشار: 2017 August 06    -    ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸
bato-adv
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک غذای خوشمزه آشنا کنیم. پلوی گوشت و سبزیجات، غذایی پرخاصیت و رنگارنگ است که به آسانی تهیه می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این غذای لذیذ، با ما همراه باشید.
پلوی گوشت و سبزیجات، لذیذ و رنگارنگ
 
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک غذای خوشمزه آشنا کنیم. پلوی گوشت و سبزیجات، غذایی پرخاصیت و رنگارنگ است که به آسانی تهیه می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این غذای لذیذ، با ما همراه باشید.

پلوی گوشت و سبزیجات، لذیذ و رنگارنگ

مواد لازم:

گوشت خرد شده: 250 گرم
برنج: 2 پیمانه
آب: 4 پیمانه
هویج خرد شده: 1 عدد متوسط
کدوی خرد شده: 1 عدد متوسط
فلفل دلمه سبز خرد شده: نصف یک عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده: نصف یک عدد
نمک: 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
زعفران: نصف قاشق چایخوری
روغن: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ظرف متوسطی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن می‌ریزیم. گوشت را به روغن داغ شده اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا آب آن خشک شود. در این مرحله، زعفران و فلفل را به گوشت می‌افزاییم سپس آب را اضافه کرده و بیست دقیقه گوشت را روی حرارت قرار می‌دهیم.

برنج شسته شده را به گوشت اضافه می‌کنیم، نمک را افزوده و اجازه می‌دهیم تا آب برنج و گوشت، خشک شود، سپس آن را دم می‌کنیم.

کمی روغن داخل ماهیتابه ریخته، هویج، کدو، فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای را به همراه کمی نمک و فلفل به آن افزوده و تفت می‌دهیم تا سبزیجات ما نرم شوند.

وقتی برنج دم کشید، آن را در ظرفی مناسب ریخته و با سبزیجات پخته شده، تزیین می‌کنیم در صورتی که مایل باشید می‌توانید سبزیجات خرد شده را با برنج، مخلوط کنید.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: manalonline
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv