ساندویچ مرغ و گردو، لذیذ و مقوی
کد خبر: ۸۱۲۸۴
تاریخ انتشار: 2017 August 05    -    ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوع ساندویچ مغذی و لذیذ را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این ساندویچ خوشمزه، با ما همراه باشید.
ساندویچ مرغ و گردو، لذیذ و مقوی
 
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوع ساندویچ مغذی و لذیذ را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این ساندویچ خوشمزه، با ما همراه باشید.

ساندویچ مرغ و گردو، لذیذ و مقوی

مواد لازم:

سینه‌ی مرغ پخته شده و ریش ریش شده: 3 پیمانه
پیازچه‌ی خرد شده: یک سوم پیمانه
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
ماست: یک چهارم پیمانه
سس مایونز: یک چهارم پیمانه
نان تست: 10 قطعه
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه‌ی مرغ را که پخته و ریش ریش کرده‌ایم، در ظرفی مناسب می‌ریزیم. پیازچه‌ و گردوی خرد شده را به سینه‌ی مرغ اضافه می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه، ماست، سس مایونز و نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط کرده و سس آماده شده را به مخلوط سینه‌ی مرغ و گردو می‌افزاییم و مواد را خوب هم می‌زنیم.

5 قطعه از نان تست‌ها را آماده کرده و از مواد ساندویچ روی آنها پهن می‌کنیم. 5 قطعه‌ی دیگر نان تست را روی مواد ساندویچ قرار می‌دهیم. ساندویچ‌های کوچک مرغ، آماده‌اند. آنها را به دلخواه، تزیین و سرو می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: justfood
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار